Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΑΝΕΒΗΚΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ Α1 ΤΗΣ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ .ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΣΑΙΖΟΝ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.



Έκανε το καθήκον του ο  Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, στο πρωτάθλημα της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας, το πρωί της Κυριακής 16/3/2014, στον εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα του Καμποχωρίου, την οποία νίκησε εύκολα με 1 - 3. 
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και άνοιξαν το σκορ στο 9' με τον Χάμπαλη, οποίος είχε και δοκάρι στο 12', οι γηπεδούχοι είχαν μια ευκαιρία στο 2' που απέκρουσε ο Λίκα Χρ. και ένα σουτ που έδιωξε ο Χολέβας πάνω στη γραμμή.
Στην επανάληψη ο  Αγροτικός Αστέρας μπήκε δυναμικά και αφού έχασε σωρεία ευκαιριών με τους  Κατσαπελίδη και Χάμπαλη, πέτυχαν στη συνέχεια και οι δυο γκολ τα άλλα 2 γκολ της αναμέτρησης στο 51' και στο 68´, αντίστοιχα. Ενδιάμεσα μείωσε για τους γηπεδούχους, ο Θαγκόπουλος, στο 57’ ,μετά από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων. 
Το τρίτο γκολ του Αγροτικού Αστέρα επιτεύχθηκε μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό των Κουβατσίδη, Κατσαπελίδη, Χάμπαλη και χειροκροτήθηκε από όλους τους φιλάθλους.
Η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή και διακρίθηκαν ιδιαίτερα οι :  Ρηγόπουλος, Χολέβας, Κουβατσίδης ,Κατσαπελίδης, Χάμπαλης και Τσανασίδης.
Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες πανηγύρισαν την πρωτιά του ομίλου σηκώνοντας, τον προπονητή Σάββα Αβετίδη, στον αέρα.  

ΑΕΚ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ (Αργύρης Παναγιωτόπουλος): Φυλακτάκτης, Θαγκόπουλος, Πουρλιοτόπουλος, Πιπιλιάρης Π (73' Βουλγαράκης), Μπουτακίδης (65´ Χατζόπουλος), Βλάχος (57' Παπαδόπουλος Δ.), Παπαδόπουλος Α., Χαρισόπουλος, Πιπιλιάρης Γ., Κιστογλίδης, Ριστέμογλου.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάββας Αβετίδης): Λίκα Χ., Κουβατσίδης, Σαμψωνίδης, Αβετίδης, Τσανασίδης, Χολέβας, Χάμπαλης (86' Παρασκευαϊδης), Σουλιώτης (78' Μάσιας), Κατσαπελίδης, Χρυσόπουλος (60' Λίκα M.), Ρηγόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Λαζάρου Κ. με βοηθούς τους κ. Δεβετζίδη Ι.  και κ. Μοσχόπουλο Χ.

 http://agrotikos-asteras.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ