Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ Κ ΛΟΥΡΑΝΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.ΤΑ 11000 ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΕΙΠΕ ΕΝΩ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΔ.

Ανεβάζει τους τόνους της αντιπαράθεσης ο Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κωνσταντίνο Λουράντο, ο οποίος σε συνέχεια της κριτικής που ασκεί στην Κυβέρνηση ότι «11.000 φαρμακεία θα γίνουν ο τάφος σας», σήμερα μετά από την ψήφιση τελικώς του πολυνομοσχεδίου, επαναχαράσσει ως φαίνεται τη… στρατηγική του και διατρανώνει: «11.000 φαρμακεία θα γίνουν εκλογικά κέντρα».
Όπως δήλωσε ο ίδιος από ραδιοφωνικού αέρος ΒΗΜΑτος, δεν έχει πλέον νόημα να χρησιμοποιείται ως όπλο η απεργία από τη στιγμή που ψηφίστηκαν οι αλλαγές που αφορούν στα φαρμακεία αλλά: «Υπάρχουν,
όμως, άλλα όπλα, πιο επώδυνα, γι’ αυτούς που ψήφισαν αυτό το έκτρωμα και προέβησαν, κατά την άποψή μου, την κυβερνητική εκτροπή στη Βουλή. Θα σας πω ένα μέτρο, γιατί είναι έξι, όπως θα πω στη γενική συνέλευση.
Είναι 11.000 φαρμακεία να γίνουν 11.000 εκλογικά κέντρα – μηδενός εξαιρουμένου – που θα ενημερώνουν τον κόσμο για τη φαρμακευτική υπηρεσία στην Ελλάδα πλέον, τι έχασε ο κόσμος, τι χάσαμε εμείς και πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτό το φαινόμενο. Εάν πραγματικά έκαναν αυτό το πράγμα πριν από τις εκλογές, φανταστείτε τι θα κάνουν μετά από αυτές. Αυτό σκεφθείτε, γιατί το σκέφτομαι και τρομάζω…».
Επιχειρώντας να προτάξει τη …συλλογικότητα του αγώνα έναντι της συντεχνιακής μάχης, ο κ. Λουράντος είπε, μεταξύ άλλων: «Πρέπει όλοι οι κλάδοι να πάμε μαζί, όχι οι συντεχνίες. Αρτοποιοί, γαλακτοπαραγωγοί, βιβλιοπώλες, γιατροί, δικηγόροι κτλ. Το «καληνύχτα σας, κύριε Λουράντο» θα το δούμε και θα πω σύντομα «καληνύχτα σας, κύριοι υποστηρικτές ιδιωτικών συμφερόντων, Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ». Ξεκινάει κάτι καινούργιο που θα το αντιμετωπίσετε και πολύ σύντομα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ