Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Οι Νίκος Τσεκούρας, Ιωάννα Πισσά, Άννα-Μαρία Γκούνα, Αθανάσιος Κουκουρδής, Ιωάννα Πολυζώη, Άννα Ηλιάδου νεες υποψηφιοτητες με τον συνδυασμο του υποψηφιου Δημαρχου Βεροιας Γ Παπαγιαννη.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο Νίκος Τσεκούρας δήλωσε και επίσημα την πρόθεση του να είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Βεροίας Ιωάννη Μεν. Παπαγιάννη. Ο Νίκος Τσεκούρας είναι ελεύθερος επαγγελματίας και κατοικεί στη Βέροια.
 

Η Ιωάννα Πισσά δήλωσε και επίσημα την πρόθεση της να είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του Ιωάννη Μεν. Παπαγιάννη. Η Ιωάννα Πισσά είναι αγρότισσα και κατοικεί στην Πατρίδα.
 
 
Η Άννα-Μαρία Γκούνα δήλωσε και επίσημα την πρόθεση της να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του Ιωάννη Μεν. Παπαγιάνη. Η Άννα-Μαρία Γκούνα είναι νοσηλεύτρια και κατοικεί στη Βέροια.
 
 
Ο Αθανάσιος Κουκουρδής δήλωσε και επίσημα την πρόθεση του να είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια του υποψηφίου Δημάρχου Βεροίας Ιωάννη Μεν. Παπαγιάννη. Ο Αθανάσιος Κουκουρδής είναι ελεύθερος επαγγελματίας και κατοικεί στα Ασώματα.
 
 
Η Ιωάννα Πολυζώη δήλωσε και επίσημα την πρόθεση της να είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του Ιωάννη Μεν. Παπαγιάννη. Η Ιωάννα Πολυζώη  είναι ιδιωτική υπάλληλος και κατοικεί στη Βέροια.
 
 
Η Άννα Ηλιάδου δήλωσε και επίσημα την πρόθεση της να είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του Ιωάννη Μεν. Παπαγιάννη. Η Άννα Ηλιάδου είναι ιδιωτική υπάλληλος και κατοικεί στο Μακροχώρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ