Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΕΡΟΙΑΣ..


ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Τη Δευτέρα 14 Απριλίου συναντήθηκαν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης" ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ" για το Δήμο της Βέροιας , Νίκος Μπέκης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με κατοίκους της Καλλιθέας , στο φιλόξενο χώρο του Πολιτιστικού τους συλλόγου.
Ο Νίκος Μπέκης ξεκινώντας τη συζήτηση εστίασε στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και στη διέξοδο που πρέπει να αναζητήσουν επιλέγοντας νέα πρόσωπα , τα οποία θα κριθούν από την έως τώρα δράση τους
και τις λύσεις που προτείνουν .
Στη συνέχεια οι πολίτες εξέφρασαν τον προβληματισμό τους και την αγωνία τους για τα προβλήματα επιβίωσης και την ανεργία ενώ αναφέρθηκαν και στις ευθύνες όσων , ενώ στήριξαν και στηρίζουν τις πολιτικές εξαθλίωσης , εντούτοις ξαναζητούν την ψήφο τους.
Κοινή διαπίστωση ότι με τις ίδιες συνταγές δεν μπορούμε να ελπίζουμε αλλαγή και ανατροπή.
O υποψήφιος Δήμαρχος κάλεσε τους παρευρισκόμενους στηρίζοντας την παράταξη των 'ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ" να παλέψουν όλοι μαζί για έναν καλύτερο Δήμο που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των δημοτών και θα δώσει ελπίδα για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΎ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Την Δευτέρα, 14/4/2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου των Ενεργών Πολιτών Νίκου Μπέκη με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του Μουσικού σχολείου Βέροιας . Αφορμή υπήρξε μία, αβάσιμη τελικά, φήμη ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας επρόκειτο να αποφασίσει τη μεταφορά του Μουσικού σχολείου στο κτίριο της ΕΠΑΣ.

Στην συνάντηση έγινε μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων, προβληματισμών και θέσεων, τόσο για τα άμεσα προβλήματα του Μουσικού σχολείου (αίθουσες, μουσικά όργανα κ.τ.λ.), όσο και, κυρίως, την άμεση ανάγκη να δρομολογηθεί ένα νέο διδακτήριο αποκλειστικά για το Μουσικό σχολείο, κατά τα υπεσχημένα άλλωστε, που να ανταποκρίνεται πλήρως στις προδιαγραφές, ιδιαιτερότητες και ανάγκες του.

Σ’ αυτή τη θέση υπήρξε πλήρης ταύτιση, όπως επίσης και στην αντίληψη πως ένα Μουσικό σχολείο αποτελεί ή μπορεί και πρέπει να αποτελεί γενικότερο πυρήνα ανάπτυξης του πολιτισμού στην πόλη μας


ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΚΗΣ.

Με αφορμή την κρίση στην τοπική αγορά αλλά και τα δεκάδες κλειστά καταστήματα που υπάρχουν στη Βέροια, συναντήθηκε ο Νίκος Μπέκης την Παρασκευή 11 Απριλίου με τον πρόεδρο και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Βεροίας.
Κατά τη συζήτηση αναφέρθηκαν τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα καταστήματα της τοπικής αγοράς και το γεγονός ότι, ενώ μπορούν να γίνουν πολύ απλά πράγματα για την επίλυσή τους, μέχρι σήμερα η δημοτική αρχή αμέλησε να τα εφαρμόσει.
Παράλληλα, ο πρόεδρος και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου εξέθεσαν στο Νίκο Μπέκη ένα πλάνο για τη δημιουργία ενός "open mall" (ανοιχτής αγοράς) στο κέντρο της Βέροιας, που θα ανοίξει θέσεις εργασίας, θα βελτιώσει τη λειτουργία και θα δώσει ανάσα ανάπτυξης στα ήδη υπάρχοντα καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ