Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ - ΣΤΕΛΛΑ.Μ.ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ.ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ <ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ> ΤΟΥ Ι ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ.Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕ ΩΘΗΣΕ ΝΑ ΘΕΣΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΕΜΠΕΙΡΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ.

Είμαι μητέρα δυο παιδιών ηλικίας 18 και 24 ετών. Έχω τελειώσει Λογιστικά-Φοροτεχνικά-πληροφορική, τεχνίτης ψηφιδωτών - αναπαλαίωσης και συντήρησης κτιρίων, παρείχα επί 5ετία γραμματειακή υποστήριξη στον (Ν.Α.Σ.Η)Ναυτικό Αθλητικό Σύλλογο Ημαθίας. Από το 1998 εργάζομαι ως σχολική τροχονόμος, πρόεδρος του Σωματείου Σχολικών Τροχονόμων από το 2001 έτος ίδρυσης έως και σήμερα - ήμουν ενεργό μέλος του αντίστοιχου Συλλόγου Γονέων και
Κηδεμόνων για 8 έτη.
Θέλω και θα προσπαθήσω να αναβαθμίσω τον θεσμό των σχολικών τροχονόμων όπως του αρμόζει όπως και άλλων θεσμών που κρίνονται αναγκαίοι!
Συχνή διαγράμμιση των διαβάσεων γιατί αντίθετα θέτουμε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Στην πόλη μας λείπει πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στο οποίο οι μαθητές από μικρή ηλικία θα διδάσκονται κανόνες κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας.
Αποφάσισα για πρώτη φορά ν’ αναμιχθώ στα κοινά του δήμου βάζοντας υποψηφιότητα στις εκλογές. Τι μ’ έκανε να πάρω τέτοια απόφαση;H αγάπη για την Βέροια την όμορφη πόλη που ζούμε!! Θα ήθελα να δώσουμε περισσότερο σημασία στο Βήμα του Απόστολου Παύλου που είναι πόλος έλξης για πολλούς τουρίστες. Δυστυχώς η περιοχή αυτή την οποία και βλέπω καθημερινά (εκεί είναι το σχολείο που περνάω τους μαθητές), έχει αφεθεί στο έλεος δεν υπάρχουν δημοτικές τουαλέτες - δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης, πρέπει σε διάφορα σημεία της πόλης να γίνουν χώροι στάθμευσης …..με αποτέλεσμα όσοι τουρίστες έρχονται ως επισκέπτες απλώς μένουν ελάχιστα όσο διαρκεί μία επίσκεψη. Συνεπώς φεύγουν σε άλλους προορισμούς με οικονομικό αντίκτυπο στην οικονομία της Βέροιας. Πρέπει να γίνει κάτι για όλους τους τουριστικούς προορισμούς της Βέροιας -η πόλη ν΄ ανακάμψει οικονομικά άρα θέσεις εργασίας για αρκετούς συμπολίτες μας διαφόρων ηλικιών στον ιδιωτικό τομέα καταλήγοντας σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις που εξυπηρετούν και ενισχύουν άμεσα ή έμμεσα τον τουρισμό. Θέλω οι νέοι να μην αναγκαστούν να φύγουν από την πόλη μας όπως κάνουνε τα τελευταία χρόνια. Έχω και εγώ παιδιά ανησυχώ για το μέλλον τους.
Αν εκλεγώ στον συνδυασμό του Κ. Παπαγιάννη «Δικαίωμα για νέα Βέροια» να μπορέσω με ότι γνώσεις έχω, να ενισχύσω δράσεις για βιώσιμη ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο.
Με έμφαση κάλυψης αναγκών των ευπαθών ομάδων.
Όσο για τα αδέσποτα στην πόλη μας ειδικός χώρος φροντίδας και φιλοξενίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ