Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΔΤ-Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης σε ομιλία και περιοδεία στον Τριπόταμο και στη Ραχιά.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης σε ομιλία και περιοδεία στον Τριπόταμο και στη Ραχιά

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης, συνοδευόμενος από δεκάδες στελέχη και υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού «Παπαγιάννης Ιωάννης- Δικαίωμα για Νέα Βέροια» περιόδευσε και ομίλησε σε συγκέντρωση πολιτών στον Τριπόταμο. Συνεργάτες του συνδυασμού επισκέφθηκαν μαζί με τον κο. Παπαγιάννη δεκάδες οικίες συμπολιτών
και χώρους συνάθροισης πολιτών, όπου διανεμήθηκε προεκλογικό υλικό και συζητήθηκαν με τους κατοίκους θέματα άμεσης προτεραιότητας. Ακολούθησε ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου, όπου τονίστηκε η ανάγκη προβολής και προώθησης των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων της περιοχής. Ο Γιάννης Παπαγιάννης ανέλυσε το πρόγραμμά του για τη δημιουργία ειδικής Αντιδημαρχίας Αγροτικής και Κτηνοτροφικής Ανάπτυξης, γραφείο ενημέρωσης αγροτών του Δήμου και καθιέρωση ετήσιας διεθνούς έκθεσης για προβολή των προϊόντων της γης μας.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος μιλώντας ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου δεσμεύθηκε δημοσίως, καταχειροκροτούμενος, να λύσει τα προβλήματα που χρονίζουν και να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων.


Έπειτα ο Γιάννης Παπαγιάννης, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους και στελέχη του συνδυασμού «Παπαγιάννης Ιωάννης-Δικαίωμα για Νέα Βέροια» περιόδευσε στη Ραχιά.
Επισκέφθηκε οικίες και καταστήματα του χωριού και είχε εκτενείς συζητήσεις με κατοίκους του χωριού για τρέχοντα προβλήματα της περιοχής. Αναλύθηκαν θέματα αγροτικής οικονομίας και ανάπτυξης, ασφάλειας των κατοίκων και οδικού δικτύου και επισημάνθηκαν προτεραιότητες άμεσης ανάγκης για τη Ραχιά.
Ο Γιάννης Παπαγιάννης δήλωσε ότι εκλεγόμενος ως Δήμαρχος θα ξαναεπισκεφθεί εντός του Ιουνίου τη Ραχιά ώστε να πραγματοποιηθεί ανοικτή συνέλευση κατοίκων όπου θα ιεραρχηθούν τα θέματα και οι προτεραιότητες που θα επιλύσει η νέα Δημοτική Αρχή.


--
Papagiannis Press Οffice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ