Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΡΘΡΟ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο Ν ΜΠΕΚΗΣ..

ΣΧΟΛΙΟ
Λιγα εικοσιτετράωρα πριν απο το άνοιγμα της κάλπης για τον δεύτερο γύρο των δημοτικων εκλογών για τον Δημο Βεροιας και άναψε για τα καλά ο πόλεμος δηλώσεων και η μαχη των εντυπώσεων απο τους δυο υποψήφιους Δημάρχους .Αυτην την φορα μετα το ΝΤΙΜΠΕΙΤ οπου δεν μας διαφώτισε και ιδιαιτέρως οσον αφορά στα προγράμματα και τις θέσεις των συνδυασμών αλλα εξελίχτηκε σε κοκορομαχία κατα την γνώμη μας ηρθε μια δήλωση ενος στελέχους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και υποψήφιου στις Περιφερειακές περι στήριξης Καραπαναγιωτιδη απο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η προτροπή προς στήριξη.Νομίζουμε οτι παει να χαθεί η ουσία και το παιχνίδι παίζεται σε επιπεδο εντυπωσιασμού και ατακαδορων.Εστω την υστατη στιγμη ας αναλογιστούν οι υποψήφιοι τι τους
περιμένει την επόμενη ημέρα,και πως θα κάνουν πράξη ολα αυτα που με ευκολία ξεστομίζουν.Ας δουμε τι δήλωσαν οι Βοργιαζιδης Καραπαναγιωτιδης καθως και την παρεμβαση του Ν Μπεκη για το θεμα των ψηφων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗ
«Στην εφ. ΗΜΕΡΗΣΙΑ δημοσιεύτηκε σήμερα Παρασκευή 23/05/2014, άρθρο-λίβελος του υπ. Περιφερειακού συμβούλου με τον περιφερειακό συνδυασμό της Χρυσής Αυγής, ονόματι Ελληνική Αυγή, κ. Στέφανου Βαφείδη, με το οποίο παροτρύνει δημόσια  τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής να στηρίξουν τον κ. Καραπαναγιωτίδη.
Δεν αμφέβαλλα ποτέ ότι ένα μέρος των ψήφων του προήλθε από εκεί, την Α’ Κυριακή. Ούτε εκπλήσσομαι με τη γλώσσα και το ύφος του κ.Βαφείδη. Τους έχουμε μάθει πια και τους συνηθίσαμε.
Γίνεται όμως σαφές το δίλημμα της Β’ Κυριακής. Οι μάσκες έπεσαν. Οι ανίερες συμμαχίες φανερώθηκαν! Την Κυριακή που έρχεται, η ατομική, προσωπική ευθύνη κάθε ελεύθερου και πραγματικά, ουσιαστικά δημοκράτη ψηφοφόρου, ανεξαρτήτως κόμματος ή πολιτικής ιδεολογίας, είναι τεράστια
  • Μην τους επιτρέψετε να συνδιαμορφώσουν το αποτέλεσμα!
  • Μην επιτρέψετε στο ανελεύθερο μόρφωμα να καθορίσει τη δημοτική μας ζωή!
  • Κοιτάξτε βαθιά την ψυχή σας και μόνοι σας, αξιολογήστε τη δύναμη της ψήφου σας!
  • Την Κυριακή ψηφίστε Δημοκρατία! Πρόκειται για τις ζωές μας και αυτές των παιδιών μας, που δεν φταίνε σε τίποτα!
κ. Καραπαναγιωτίδη, αποδέχεστε τη στήριξη της Χρυσής Αυγής;».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ

 
"Ο συνυποψήφιός μου κ. Βοργιαζίδης 48 ώρες πριν τις εκλογές μπροστά στην επερχόμενη συντριπτική ήττα και μη έχοντας απάντηση για τα προβλήματα του δήμου, ψάχνει σωσίβιο μήπως και σωθεί.
Προχθές φαντασιώθηκε ότι αποτελούμε «συνεχιστές της απερχόμενης δημάρχου». Σήμερα ανακάλυψε κάτι καινούριο και μας ερωτά αν αποδεχόμαστε τη στήριξη συμπολίτη μας.
Επειδή στον κ. Βοργιαζίδη του αρέσει να παίζει το παιχνίδι των ερωτοαπαντήσεων, ας απαντήσει πρώτα ο ίδιος για το πόσοι είναι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του που διάκεινται φιλικά στη Χρυσή Αυγή και ποιος από αυτούς εκλέχθηκε μέλος Τοπικού Συμβουλίου;
Μήπως θέλει να του το θυμίσουμε;"

 
Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ν ΜΠΕΚΗ

 
"Όταν οι Ενεργοί Πολίτες για το Δήμο Βέροιας, ένα μήνα περίπου πριν τις εκλογές, με άρθρο μας εκφράζαμε την ανησυχία ότι η «Χρυσή Αυγή», ενώ απουσίαζε ως επίσημος συνδυασμός απ’ τις εκλογές, είχε διεισδύσει σε ψηφοδέλτια κάποιων συνδυασμών και προκαλούσαμε επίσημα και καθαρά να πάρουν θέση όλοι, δεν απάντησε κανείς, δεν πήρε επισήμως θέση κανείς! Προφανώς κανείς δεν ήθελε να εγκαταλείψει το «ψάρεμα σε θολά νερά» κάθε απόχρωσης.
Τώρα, που το κορυφαίο στέλεχος του ναζιστικού κόμματος στο νομό μας, ο άνθρωπος που κάλεσε τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Μπέκη να απαντήσει στο άκρως προσβλητικό και ρατσιστικό ερώτημα αν «είναι Βλάχος που μιλάει ελληνικά ή Έλληνας που μιλάει βλάχικα» (σημειώνοντας ότι ο ίδιος «ξέρει την απάντηση»), δηλώνει ανοιχτά την στήριξή του στον κ. Καραπαναγιωτίδη, τώρα λοιπόν υπάρχει ανησυχία και κινητικότητα απ’ το αντίπαλο στρατόπεδο.
Εμείς έχουμε γνωστές θέσεις για το φασισμό και τη «Χρυσή Αυγή» που πρόσφατα, στην τελευταία ανακοίνωση μας αναδιατυπώσαμε. Μένει στον κ. Καραπαναγιωτίδη να δηλώσει αν θέλει να βγει δήμαρχος με την υποστήριξη του κόμματος αυτού και στον κ. Βοργιαζίδη να εκφράσει μια συγγνώμη για τη μέχρι τώρα σιωπή του!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ