Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Η ομάδα υποστήριξης ΕΙ-ΕΝD και Αρτέμη Σώρρα Βέροιας καταγγέλλει βανδαλισμούς αναρχικών.

Από την ομάδα υποστήριξης ΕΙ-ΕΝD και Αρτέμη Σώρρα Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Η ομάδα υποστήριξης ΕΙ-ΕΝD και Αρτέμη Σώρρα Βέροιας, καταδικάζει και αποδοκιμάζει με τον πιο φρικαλέο τρόπο τις ενέργειες ομάδας δειλών ψευτο-αναρχικών, η οποία κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 25-07-2014, ασέλγησε επάνω στα σύμβολα της Ελληνικής Σημαίας και του Ελληνικού Πολιτισμού, τα οποία κοσμούσαν σε κτήριο-στέκι της ei-end Ημαθίας, επί της συμβολής των οδών
Τρεμπεσίνας και Καρατάσου στη Βέροια.
Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η Ελλάδα είναι στόχος, ο πολιτισμός της και τα ιερά της σύμβολα βρίσκονται υπό κατοχή.
Τα πλοκάμια της παγκοσμιοποίησης ορμούνε με τον πιο λυσσαλέο τρόπο σε κάθε τι Ελληνικό. Τα σχέδιά τους όμως ξεπερασμένα, έχουν ξεβραστεί εδώ και πολύ καιρό σαν μπόχα στα περιττώματα των Ελλήνων. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να πτωχεύσει ούτε να καταστραφεί ποτέ, διότι 600 δις ευρώ είναι κατατεθειμένα υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας, για την αποπληρωμή του δημοσίου και ιδιωτικού χρέους, 2.3 τρις ευρώ στην τράπεζα της Ελλάδος για την ανοικοδόμηση των Δήμων και πρόσφατα 100 δις ευρώ στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), ως ασπίδα ενάντια στην μεγαλύτερη προδοσία των τελευταίων 10ετιών, για την αποφυγή του ξεπουλήματος των Ελληνικών υποτίθεται τραπεζών.
Επομένως, αυτοί οι νεανίσκοι χτυπήσανε το μέλλον τους, διότι αυτό είναι που εμείς στηρίζουμε, εκτός κι εάν δεν είναι Έλληνες, ούτε έχουν παιδεία Ελληνική, και το μέλλον τους είναι εξασφαλισμένο από άλλα συμφέροντα. Όπως και να έχει πάντως, και 1000 τοίχους να βρωμίσουν, η απελευθέρωση της ΕΛΛΑΔΑΣ έχει κλειδώσει, γι αυτό όσο είναι καιρός ας καθίσουν κάτω για να σκεφτούν ποιον δρόμο θα ακολουθήσουν, της λογικής ή του ενστίκτου; Εμείς δεν απαγορεύουμε σε κανέναν να αγαπάει την σημαία του, δεν εκφράζουμε κανένα κόμμα, κανένα δόγμα, κανένα χρώμα, παρά μόνο τον Ελληνισμό. Ο αναρχικός εναντιώνεται στις αρχές, η σημαία είναι αγώνας, ελπίδα, ελευθερία, η σημαία είναι αναρχία στην παγκοσμιοποίηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ