Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ!! ΝΙΚΗΣΕ ΣΕ ΜΑΤΣ ΘΡΙΛΕΡ 3-2 ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα η «βασίλισσα του Βορρά» καθώς επικράτησε των Ακριτών στην Ημαθία με 3-2, χάρη στο τέρμα του Ντουμίτρου στα τελευταία λεπτά

Δειτε το σκηνικο του αγωνα λεπτο προς λεπτο



 2': Με καλή φάση για τη Skoda ξεκίνησε η αναμέτεηση, μιας και ο Καντιμοίρης πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση σε κεφαλιά του Καρυπίδη.
 8': Φάουλ για τη Βέροια με τον Βαλτσά, όμως ο Κυριακίδης επεμβαίνει στην κεφαλιά του Κάμπορα.
9': Σουτ του Μπεν από μακριά, μπλοκάρει ο Κυριακίδης.
18': Καταπληκτική επέμβαση με το αριστερό χέρι από τον Κυριακίδη σε κοντινό σουτ του Μπεν!
27': Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλτσά από μακριά, ο Κυριακίδης αιφνιδιάζεται, όμως αποκρούει σε κόρνερ. 
28': Ο Βέρτζος βρίσκεται μόνος του μέσα στην περιοχή της Ξάνθης, όμως το σουτ του κοντράρεται.
 29': Νέο σουτ για τη Βέροια με τον Βεργώνη, η μπάλα κοντράρει και περνά κόρνερ.
32': Νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Βέροια με τον Καλτσά να εκτελεί φάουλ από μακριά, η μπάλα έσκασε στην περιοχή, ο Κυριακίδης όμως δεν αιφνιδιάστηκε κι έδιωξε εντυπωσιακά
 41': Νέα επιθετική ενέργεια για τη Βέροια με ττη μπάλα να φτάνει στον Βεργώνη, ο οποίος με συρτό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή δτέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Κυριακίδη για το 1-0.
Με αλλαγή για τη Skoda Ξάνθη θα ξεκινήσει το β' μέρος. Ο Βασιλακάκης θα περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου, δίνοντας τη θέση του στον Παπαστεριανό. 
49': Καταπληκτική ενέργεια του Καλτσά από δεξιά, περνά σαν. . . σταματημένο τον Γουάλας και γυρίζει τη μπάλα παράλληλα για τον Μπεν που από κοντά με σουτ κάνει το 2-0!
 54': Μεγάλη ευκαιρία για τη Βέροια με τον Μπεν να γυρίζει για τον Κάμπορα, όμως την τελευταία στιγμή τον πρόλαβε ο Κυριακίδης.
 55': Δεύτερη αλλαγή για τη Skoda Ξάνθη με τον Ράνο να παίρνει τη θέση του Σολτάνι.
 59': Κίτρινη κάρτα στον Καλί.
 60': Ο Σολτάνι αμαρκάριστος μέσα από την πειροχή κάνει το σουτ, όμως η μπάλα φεύγει άουτ.
 63': Ο Σολτάνι απειλεί και πάλι από μακριά, όμως το σουτ του είναι άστοχο.
 65': Πρώτη αλλαγή για τη Βέροια με τον ντουμίτρου να παίρνει τη θέση του Κάμπορα
 69': Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την Ξάνθη με τον Ομπόντο να παίρνει τη θέση του Ρενάν.
 71': Αλλαγή για τη Βέροια με τον Χάσλεμπαϊνκ να περνά στον αγωνιστικό χώρο.
 72': Δυνατό σουτ του Καλτσά από δεξιά, ο Κυριακίδης αποκρούει σε κόρνερ.
 77': Ο νεοεισελθείς Ομπόντο παίρνει τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και σουτάρει δυνατά, αφήνοντας άναυδο τον καντιμοίρη για το 2-1.
 79': Πέναλτι για τη Skoda! Ο Χάσελμπαϊνκ ανατρέπει τον Ράνο μέσα στην περιοχή και ο Παπαπέτρου δείχνει την άσπρη βουλα.Ο Λουσερο ευστοχει και 2-2
83': Αντεπίθεση για τη Βέροια από αριστερά με τον Μπεν να σεντράρει για τον Ντουμίτρου, ο οποίος με βολ πλανε στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κυριακίδη για το 3-2!
 93': Σέντρα του Χάσελμπαϊνκ από αριστερά, ο Γουάλας προλαβαίνει την τελευταία στιγμή και παραχωρεί το κόρνερ προ του Ντουμίτρου.

Διαιτητής είναι ο Παπαπέτρου από την Αθήνα με βοηθούς τους Δημητριάδη (Μακεδονίας) και Τουμπαράκη (Αθηνών), ενώ τέταρτος είναι ο Ζαχαριάδης από τη Μακεδονία. 

Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Αραγονές, Βέρτζος, Κάλι, Αμαραντίδης (86' Καταλά), Βεργώνης, Βάσκες, Παυλίδης (71' Χάσελμπαϊνκ), Μπεν, Καλτσάς, Κάμπορα (66' Ντουμίτρου)
Ξάνθη (Σάκης Τσιώλης): Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης (46' Παπαστεριανός), Φλίσκας (55' Ράνος), Γούτας, Καπετάνος, Καρυπίδης, Ολιβέιρα (69' Ομπόντο)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ