Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Το άγνωστο δράμα των 3 αδερφών από το Γαλατά Μεσολογγίου που απειλούσαν με αυτοκτονία.

Μια δραματική ιστορία –απόρροια της κρίσης- φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από την υπόθεση των τριών αδερφών από το Γαλατά Μεσολογγίου, που απειλούσαν ότι θα αυτοκτονήσουν.

Όπως προκύπτει οι τρεις άνδρες, ηλικίας 46 ετών ο μεγαλύτερος και 40 ετών οι δίδυμοι, πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα αλλά λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης στην οποία
βρίσκονται δεν μπορούν να ακολουθήσουν φαρμακευτική αγωγή όπως έκαναν παλιότερα, με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας τους να έχει φτάσει σε οριακό σημείο.

Έτσι, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης κλείστηκαν μέσα στο σπίτι τους και απειλούσαν να αυτοτραυματιστούν θανάσιμα με μαχαίρια.

Είχαν προηγηθεί καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής για την επικίνδυνη συμπεριφορά των 3 αδελφών, που φώναζαν, έβριζαν και κυκλοφορούσαν με μαχαίρια στο χωριό.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ασφάλειας Μεσολογγίου προκειμένου να γλιτώσουν τα χειρότερα. Με την συνδρομή 2 ψυχολόγων, ενός διαπραγματευτή και την πολύτιμη βοήθεια της αδελφής τους, το πολύωρο θρίλερ έλαβε αίσιο τέλος λίγο μετά τις 11 το βράδυ.

Οι άτυχοι πρωταγωνιστές της υπόθεσης παραδόθηκαν και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου τους παρέχεται ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ