Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο έδωσε για μία ακόμη φορά βροντερό "παρών" όπως άλλωστε κάνει εδώ και χρόνια σε ειρηνοδικεία και γραφεία τέλεσης πλειστηριασμών σε όλη τη χώρα.Αποτροπή πλειστηριασμού στο Ειρηνοδικείο Ιλίου.Βιντεο.

Παρουσία μεγάλου αριθμού συγκεντρωθέντων πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη, 01-10-14, στις 4:00 το απόγευμα, μία ακόμη επιτυχημένη δράση αποτροπής πλειστηριασμού στο Ειρηνοδικείο του Ιλίου.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο έδωσε για μία ακόμη φορά βροντερό "παρών" όπως άλλωστε κάνει εδώ και χρόνια σε ειρηνοδικεία και γραφεία τέλεσης πλειστηριασμών σε όλη τη χώρα.

Μαζί με πλήθος κατοίκων και δεκάδες μέλη και φίλους του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο
Μέτωπο που έδωσαν δυναμικό παρών στη δράση, συμμετείχε και αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής του Κινήματος απαρτιζόμενη από τους: Λεωνίδα Παπαδόπουλο, Ηλία Παπαδόπουλο, Μαρία Λεκάκου και Γιάννη Δαμουλή καθώς και μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο που είναι ενεργά μέλη της μαχόμενης τοπικής κοινωνίας του Ιλίου μεταξύ των οποίων οι: Χριστίνα Χανιώτη, Δημήτρης Κουμάνιας, Βασίλης Βαρότσης και Κατερίνα Καλογεροπούλου.

Καλούμε όλα τα μέλη, τους φίλους και τους υποστηρικτές του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο ανά την Ελλάδα να συνεχίσουν να πρωτοστατούν σε αυτόν τον δίκαιο αγώνα μαζί με όλους τους μαχόμενους πολίτες και τις πρωτοπόρες πολιτικές δυνάμεις που αγωνίζονται με πάθος και όραμα για μία κοινωνία με αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη.http://kinimadenplirono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ