Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Π. Καμμένος: Δέχομαι πιέσεις με απίστευτες προσφορές για να ψηφίσω Πρόεδρο.

Στην καταγγελία ότι δέχεται καθημερινά πιέσεις, από επιχειρηματίες, φίλους, εντός και εκτός εισαγωγικών και από παράγοντες, προκειμένου να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προχώρησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Έχω δεχθεί πάρα πολλές πιέσεις και δέχομαι καθημερινά πιέσεις με προσφορές απίστευτες, "βρείτε τα και θα δεις τι θα έχεις". Δεν πρόκειται εμείς όμως να γονατίσουμε», τόνισε μιλώντας στον Real
Fm. Όπως σημείωσε, πρόκειται για «προσφορές οι οποίες αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά».

«Εγώ ντρέπομαι πραγματικά για εκείνους οι οποίοι ψηφίστηκαν από τον ελληνικό λαό προκειμένου να παλέψουν αυτή την κυβέρνηση και την τρόικα και βλέπουμε αναίτια πολιτικά να κάνουν πολιτική κωλοτούμπα και να στηρίζουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας στέλεχος της κυβέρνησης Παπαδήμου και συνεχιστή της πολιτικής των μνημονίων και της άλωσης της εθνικής κυριαρχίας της χώρας», πρόσθεσε ο Π. Καμμένος.

Παράλληλα ανέφερε πως «ο κ. Δήμας παραμένει αντιπρόεδρος της Ν.Δ., έχει επιβραβεύσει όλες τις επιλογές Σαμαρά, ήταν στέλεχος της κυβέρνησης Παπαδήμου που έκανε το PSI και ουσιαστικά ενίσχυσε την παραμονή της τρόικας στη χώρα και την καταστροφική πολιτική που έχει οδηγήσει στην απώλεια της δημόσιας και της ιδιωτικής περιουσίας. Ο κ. Δήμας πιστεύω ότι δεν μπορεί με κανένα τρόπο να συγκεντρώσει τους απαιτούμενες βουλευτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ