Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Π. Καμμένος: Δε θα δώσουμε το φιλί της ζωής σε Σαμαρά Βενιζέλο, διαφώνησα με Μητσοτάκη.

Αρνητικός στην όποια λύση "συναίνεσης" προεκλογικά για την παράταση του βίου της συγκυβέρνησης με ή χωρίς Σαμαρά και Βενιέλο, εμφανίστηκε ο Π. Καμμένος, ξεκαθαρίζοντας ότι αρνήθηκε σχετική πρόταση του Κων. Μητσοτάκη. "Δε θα δώσουμε εμείς το φιλί της ζωής σε Σαμαρά Βενιζέλο" είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και ζήτησε εκλογές άμεσα.
"Ο Κων. Μητσοτάκης ανησυχεί ιδιαίτερα για την κατάσταση στη χώρα.... Θεωρεί ότι θα πρέπει να βρεθεί λύση πριν τις εκλογές" είπε ο Π. Καμμένος διευκρινίζοντας ότι διαφώνησε με την πρόταση
του επίτιμου Προέδρου της Ν.Δ..
Ωστόσο διευκρίνισε, ότι ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. δεν του ζήτησε να ψηφίσει υπέρ της υποψηφιότητας του Σταύρου Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, εμφανίστηκε κάθετα αντίθετος και στην προωθούμενη κυβερνητική λύση χωρίς Σαμαρά και Βενιζέλο, υπογραμμίζοντας ότι "συμφωνημένη ημερομηνία εκλογών σημαίνει ότι θα περάσουμε πρώτα από την υπογραφή των μνημονίων".
"Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν ήδη προσυμφωνήσει σε δύο μνημόνια με ΔΝΤ και ESM, που θα οδηγήσουν στην εξαθλίωση των συνταξιούχων με κατάργηση όλων των συντάξεων και θα φθάσουν το μισθό στα 150 ευρώ. Αυτά έχουν υπογράψει και δε μπορεί να περάσουν από την ελληνική κοινωνία" τόνισε.
Ζήτησε, δε, εκλογές άμεσα, επικαλούμενος άρθρο του Συντάγματος που προβλέπει προκήρυξη εκλογών εντός 18 ημερών, σε έκτακτη περίπτωση.
Αναφερόμενος στις σχέσεις του με τον Κων. Μητσοτάκη, είπε ότι έχει συναντήσεις μαζί του μετά το 1991, ενώ υπενθύμισε ότι μπήκε στην πολιτική μετά από προτροπή του επίτιμου προέδρου της Ν.Δ. και διευκρίνισε ότι ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκλησή του για συνάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ