Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Προσοχη στους απατεωνες!! Τέσσερις συλλήψεις για εράνους «μαϊμού» σην Έδεσσα! Ζητούν χρήματα δήθεν για να ενισχυθούν σωματεία φιλανθρωπικού χαρακτήρα, τα οποία όμως καταλήγουν στις... τσέπες τους.

Ζητούν χρήματα δήθεν για να ενισχυθούν σωματεία φιλανθρωπικού χαρακτήρα, τα οποία όμως καταλήγουν στις... τσέπες τους

Το... πνεύμα των Χριστουγέννων προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι κάθε λογής απατεώνες που έχουν κατακλύσει τους δρόμους της Έδεσσας, ζητώντας οικονομική ενίσχυση δήθεν για σωματεία φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τα χρήματα, όμως, να καταλήγουν στις... τσέπες τους.



Οι άνδρες της τοπικής Ασφάλειας που δέχονται συνεχώς καταγγελίες από πολίτες οι οποίοι υποψιάζονται πως οι έρανοι είναι «μαϊμού», έχουν οργανώσει στοχευμένες δράσεις για την σύλληψη των δραστών και μέσα σε ένα μεσημέρι τσάκωσαν τέσσερα άτομα.

Πρώτες συνελήφθησαν δύο γυναίκες ηλικίας 42 και 24 χρόνων, που εκπροσωπούσαν τάχα μια μη κερδοσκοπική αστική εταιρεία και διέθεταν ημερολόγια για την ενίσχυσή της χωρίς την απαιτούμενη άδεια. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 36 περιοδικά, 16 ημερολόγια, τέσσερα μπλοκ αποδείξεων και 133,60 ευρώ που είχαν βγάλει από τον παράνομο έρανο.

Λίγο αργότερα, έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών ένας 32χρονος και μια 30χρονη που και αυτοί έκαναν παράνομο έρανο εκ μέρους της ίδιας εταιρείας. Πάνω τους βρέθηκαν  46 ημερολόγια, 14 περιοδικά, οκτώ μπλοκ αποδείξεων και 324,53 ευρώ και οδηγήθηκαν μαζί με τις άλλες δυο γυναίκες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας κατηγορούμενες για παράβαση της νομοθεσίας περί εράνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ