Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Οριστικό. Καταβάλλονται τα 33 εκατ. Ευρώ της αποζημίωσης στους αγρότες μας εξ’ αιτίας του Ρωσικού Εμπάργκο. Αύριο η κοινή Υπουργική Απόφαση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Μεγάλη δικαίωση για τον αγροτικό κόσμο και ιδιαίτερα της Ημαθίας και για τις συνεχείς προσπάθειες του Υπ. Βουλευτή ΝΔ Ημαθίας κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη, η προ λίγης ώρας οριστική απόφαση της κυβέρνησης να καταβληθούν τα 33 εκατ. Ευρώ της αποζημίωσης στους αγρότες μας για την απώλεια εισοδήματος το 2014 εξ’ αιτίας του Ρωσικού Εμπάργκο.
 
Αύριο, υπογράφεται η κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργου Καρασμάνη και του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα και οι αποζημιώσεις θα πληρωθούν από τα αδιάθετα υπόλοιπα του ΟΠΕΚΕΠΕ, τα οποία μεταφέρθηκαν για τον λόγο αυτό στον κρατικό προϋπολογισμό.
 
Αύριο επίσης θα διευκρινιστεί το ποσό ανά στρέμμα και η διαδικασία αποζημίωσης.
 
Ο κ. Τσαβδαρίδης σε σχετική του δήλωση, ευχαρίστησε θερμά την κυβέρνηση και τα αρμόδια Υπουργεία για τις άμεσες ενέργειες τους προς αυτή την κατεύθυνση και υπογράμμισε ότι νιώθει βαθιά δικαιωμένος για τις θετικές αυτές εξελίξεις για τον αγροτικό κόσμο της Ημαθίας,οι οποίες και αποτελούν αδιάψευστη απόδειξη ότι η Νέα Δημοκρατία έχει ως έναν από τους πλέον βασικούς πυλώνες της αναπτυξιακής της πολιτικής τον Έλληνα αγρότη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ