Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ .ΕΧΑΣΕ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥ 4-0.

Καταιγιστική ήταν η Κέρκυρα από το ξεκίνημα και η Βέροια «λύγισε». Οι «Φαίακες» πάτησαν γκάζι από νωρίς εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της «Βασίλισσας του Βορρά» και έφτασαν άνετα στο εντός έδρας 4-0.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5’ ο Μάρκο Μαρκόφσκι και ο ίδιος παίκτης στο 17ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην αντίπαλη άμυνα και «καθάρισε» από νωρίς το ματς, χάρη στο αυτογκόλ του Βεργώνη στο 22ο λεπτό. Σε κακή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος στην Κέρκυρα, λόγω της συνεχούς βροχής. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κόντος στο 85ο λεπτό.

Επιστροφή στις νίκες για τους «Φαίακες» μετά από τρία ματς. Στους 25βαθμούς έφτασε πλέον η Κέρκυρα, ενώ η Βέροια έμεινε στους 30.


Το ματς:



Τρομερό ξεκίνημα στο παιχνίδι για την Κέρκυρα. Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και κυνήγησαν από το ξεκίνημα το γκολ. Οι προσπάθειές τους βρήκαν γρήγορα αντίκρισμα με τον Μαρκόφσκι να ανοίγει το σκορ στο 5’, ενώ νωρίτερα είχε στείλει την μπάλα άουτ μπροστά σε κενή εστία. Έτσι τα δεδομένα στην αναμέτρηση άλλαξαν από πολύ νωρίς και η Βέροια ήταν αναγκασμένη να ανοιχτεί για να φτάσει στην ισοφάριση. Μάλιστα, σα να μην έφτανε αυτό τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για την «βασίλισσα του Βορρά», που δέχτηκε και δεύτερο τέρμα και πάλι απ΄τον Μαρκόφσκι στο 17’.

Ο… κατήφορος δεν είχε τέλος για την ομάδα του Γκρανέρο καθώς δεν πρόλαβε να πάρει ανάσα και δέχτηκε και τρίτο τέρμα, αυτή την φορά με τον Βεργώνη να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη (22’). Στη συνέχεια η δυνατή βροχή είχε ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού, το οποίο μεταφέρθηκε στον χώρο του κέντρου. Η Βέροια αν και είχε πάρει την κατοχή δεν μπορούσε να απειλήσει, ενώ οι Κέρκυρα είχε κατεβάσει στροφές, με το ημίχρονο να κλείνει στο 3-0.

Με την Βέροια να έχει τα ηνία στο ματς ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο. Οι φιλοξενούμενοι, παρότι φαινόταν πως δεν έχουν ελπίδες να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, δεν κατέθεσαν τα όπλα και έψαξαν το γκολ κυρίως με προσπάθειες του Καλτσά. Από την άλλη πλευρά, οι «Φαίακες» έπαιζαν πιο συντηρητικά κρατώντας «ανάσες».

Όσο περνούσαν τα λεπτά, ο ρυθμός έπεφτε καθώς δεν βοηθούσε και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, που είχε βαρύνει από την συνεχή βροχόπτωση. Πάντως και στο τελευταίο τέταρτο η Βέροια ήταν αυτή που συνέχιζε να πιέζει και να κυνηγάει το γκολ της τιμής, όμως όχι μόνο δεν τα κατάφερε αλλά δέχτηκε και τέταρτο τέρμα με τον Κόντο στο 85ο λεπτό.

Οι συνθέσεις:



Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου):
Σέτκους, Βενέτης, Σιόντης, Ντιμιντρόφσκι, Ανδρεόπουλος, Ναγιάρ (62’ Παρασκευαΐδης), Χαβίτο, Καρντόζο, Κόντος, Ζορμπάς (87’ Κουμπούτια), Μαρκόφσκι (82’ Καϊκούτ)

Στον πάγκο: Κουτζαβασίλης, Ρόχας, Γεωργακόπουλος, Φάμπιο

Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Αραγονές, Όστοϊτς (46’ Μπαλάφας), Μπράβο, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Μπατιόν, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν (76’ Κάμπορα), Παυλίδης (46’ Ντουμίτρου)

Στον πάγκο: Τζινάρ, Γεωργιάδης, Καταλά, Εσπάρθα

Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ