Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Η ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ ΠΟΠΗ ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ.


Δυναμικά και με αισιοδοξία μπήκε στα ποδοσφαιρικά δρώμενα η νεα προεδρος της ποδοσφαιρικής ομαδας του Μακροχωριου Ημαθιας η  δικηγορος Ποπη Δεμερτζιδου συζυγος του επισης Δικηγορου και Δημοτικου συμβουλου Βεροιας Γ Παπαγιαννη.Η Ποπη Απευθύνει καλεσμα στον φιλαθλο κοσμο της Βεροιας και της Ημαθιας να ερθουν αυριο τεταρτη στο γηπεδο και να συμπαρασταθουν στην ομαδα στον δυσκολο αγωνα για την σωτηρια απο τον υποβιβασμο.Δειτε τι εγραψε στον προσωπικο της λογαριασμο στο ΦεισΜπουκ

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ένωσης Απ. Παύλου, υπό τη νέα της διοίκηση, αγωνίζεται αύριο Τετάρτη στο στάδιο Μακροχωρίου με την ομάδα της Κοζάνης, ώρα 15.00. Οι παίκτες ετοιμάζονται να τα "δώσουν όλα" για να πετύχουν τη νίκη ικαι την επίτευξη παραμονής στην Γ' Εθνική κατηγορία. Ας τους εμψυχώσουμε με τη μαζική παρουσία όλων μας, φιλάθλων από περιοχές του Δήμου Βέροιας και της Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ