Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.ΕΧΑΣΕ ΜΕ 4-1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.


Ο ΠΑΣ «σκόρπισε» τη Βέροια σε 35 λεπτά (vds) Ο ΠΑΣ Γιάννενα σε 35 λεπτά είχε… σκορπίσει την Βέροια στους «Ζωσιμάδες», επικρατώντας με 4-1. Οι Τσουκαλάς (8'), Μανιάς (15') και Τζημόπουλος (18' 35') πέτυχαν τα γκολ σε ένα πρώτο ημίχρονο μαγευτικό για την ομάδα της Ηπείρου κι εφιαλτικό γι αυτή της Ημαθίας, που απλά μείωσε με τον Βεργώνη στο 45΄.

Σε ένα παιχνίδι που έγινε σε ένα αγωνιστικό τερέν βούρκο, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν απέναντι στη Βέροια, που συνεχίζει να προβληματίζει και να χάνει βαθμολογικό έδαφος.
Ο Ιλιτς στο 2' με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, το γκολ δεν μέτρησε μιας και ο
παίκτης του ΠΑΣ ήταν σε θέση οφ σάιντ, αλλά αυτή η φάση, μαζί με το σουτ από τον Τσουκαλά, στο 3΄, ήταν τα μηνύματα για όσα θα ακολουθούσαν στο πρώτο ημίχρονο.
Καταιγίδα στη λάσπη...
Οι παίκτες της Βέροιας, σαν να μην υπήρχαν στο γήπεδο και δεχόμενοι, από όλες τις πλευρές αλλεπάλληλες επιθέσεις και δεν άντεξαν.
Ο Τσουακαλάς στο 8' πήρε το ριμπάουντ, μετά από ασθενή επέμβαση του Καντιμοίρη κι άνοιξε το σκορ 1-0. Το γκολ έφερε ακόμα μεγαλύτερη αναρχία στο παιχνίδι της Βέροιας, με τους γηπεδούχους να κάνουν ό,τι θέλουν και τον Μανιά πριν από την τελική γραμμή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, σε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του.
Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μια την άλλη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Τζημόπουλο να εκμεταλλεύεται τα μεγάλα κενά στην άμυνα της Βέροιας στις στημένες φάσεις και να πετυχαίνει δύο γκολ καρμπόν, με πλασέ στο 18' και στο 35' όταν και το σκορ ήταν ήδη στο 4-0.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πλασέ του Βεργώνη στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, αλλά η αντίδρασή τους δεν ήρθε ποτέ στο β΄ ημίχρονο.
Και πώς άραγε να παιχθεί ποδόσφαιρο στο β' μέρος, όταν ο αγωνιστικός χώρος είχε χρώμα καφέ και ήταν ακατάλληλο.
ΣΚΟΡΕΡ: 8' Τσουκαλάς, 15' Μανιάς, 18', 35' Τζημόπουλος - 45' Βεργώνης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 32' Μανιάς, 90' Μιχαήλ - 7' Μαραγκός, 71' Μπεν
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς (83' Γιάκος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κοροβέσης (77' Χαρίσης), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Μπέριος, Τσάβες (70' Ακόστα), Ντάσιος.
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν, Αμαραντίδης (46' Βάσκες), Ραούλ Μπράβο, Μαραγκός, Όστοϊτς, Βεργώνης, Καλτσάς, Μπεν, Τάτος (66' Κάμπορα), Ναζλίδης (63' Ντουμίτρου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ