Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Αυτοί που παίζανε ποδόσφαιρο με μπάλα τα κεφάλια των μαύρων στις αποικίες τους,μας κατηγορούν σαν τεμπέληδες και φοροφυγάδες!

ΓΡΑΦΕΙ Ο Γ. Α. ΚΟΥΡΗΣ 

ΠΑΝΩ από ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, Άγγλοι, Γάλλοι, Γερμανοί, Ισπανοί, Πορτογάλοι, Ιταλοί, Βέλγοι, Ολλανδοί ακόμα και πολλές από τις «πολιτισμένες» βόρειες χώρες της Ευρώπης, ΕΙΧΑΝ ΡΗΜΑΞΕΙ την Ασία, την Αφρική, την Αυστραλία και την Nέα Ζηλανδία
και είχαν μετατρέψει όλες τις υπανάπτυκτες χώρες των τριών ηπείρων σε αποικίες τους, ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ τον πλούτο και τα ιερά κειμήλιά τους, έδερναν και σκότωναν τους μαύρους και τους κίτρινους ιθαγενείς, για ψύλλου πήδημα και συνήθως έπαιζαν ποδόσφαιρο, χρησιμοποιώντας για μπάλα τα… κεφάλια των μαύρων και έρχονται οι θεομπαίχτες και οι αθεόφοβοι, όλοι αυτοί, οι δήθεν πολιτισμένοι λαοί, που
πέραν της άγριας εκμετάλλευσης των φτωχών και αγράμματων υποτακτικών τους σε όλο τον πλανήτη, να μας βρίζουν και να μας λοιδορούν. Αυτοί που για να «εκσυγχρονίζουν» το οπλοστάσιό τους, έκαναν και μερικούς πολέμους μεταξύ τους, με δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς και φοβερές καταστροφές. Και έρχονται τώρα όλοι αυτοί οι μασκαράδες και προσπαθούν να μας εξοντώσουν και να μας πιούν το αίμα, γιατί δεν μπορούμε να τους ξεπληρώσουμε κάποια ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ δάνεια, που έδιναν στους απατεώνες πολιτικούς μας και τα οποία κατά πάσα πιθανότητα τα τρώγανε όλοι μαζί, σε μίζες, λαθρεμπορία και αγορά άχρηστου πολεμικού υλικού.
Και όλα αυτά τα… φιντάνια του πολιτισμού, της ευπρέπειας και της δημιουργίας, που ΦΑΓΑΝΕ στις αποικίες τους την παραγωγή και ΟΛΑ τα πλούτη, που επί χιλιάδες χρόνια μάζευαν οι ιθαγενείς, έρχονται και λένε εμάς, τεμπέληδες, φοροφυγάδες και κλέφτες!..
Μάλιστα, οι εκμεταλλευτές και οι δολοφόνοι των λαών είναι «κύριοι»… λόρδοι, πρίγκιπες και κόμητες και εμείς είμαστε ο… Λαουτζίκος που τολμήσαμε να κλέψουμε τον… «ιδρώτα» των αφεντικών μας!..
Βρε καραγκιόζηδες δεν πάτε όλοι στο διάολο!..
Εμείς, ο απλός λαός μέχρι το 2000 που είχαμε το εθνικό μας νόμισμα, μια χαρά περνούσαμε και στην ουσία δεν χρωστούσαμε τίποτε. Και αν χρωστούσαμε σε κανέναν, βάζαμε τα πιεστήριά μας στον Χολαργό, τύπωναν 2-3 φορτηγά χιλιάρικα και πληρώναμε τους… κλέφτες δανειστές μας! Ό,τι δηλαδή, ακριβώς κάνει και το μεγάλο αφεντικό σας ο Ομπάμα, που τα πιεστήριά του, τυπώνουν από το πρωί μέχρι το βράδυ δολάρια… Τι είναι αυτός, πιο έξυπνος από εμάς;
Βεβαίως υπήρξαμε άτυχοι, γιατί π.χ. ο Αβραμόπουλος, αρνήθηκε το 1999, τότε που φάγανε την… μπουγάτσα στον Διόνυσο, να συνεργαστεί με τον Καραμανλή και έτσι ξανάγινε πρωθυπουργός με 70.000 ψήφους διαφορά ο Σημίτης, ο γνωστός αρχιερέας της Διαπλοκής και η μεγαλύτερη ορντινάντσα, των Γερμανών στην Ελλάδα. Ο Κ. Σημίτης, που με ΠΛΑΣΤΑ χαρτιά, συνεννοημένος, με τον τότε Γερμανό Καγκελάριο κ. Σρέντερ, στενό φίλο του αδελφού του, του Σπύρου Σημίτη, που έχει πάρει και την γερμανική υπηκοότητα – πολύ… Ελληνάρας ο κύριος! – μας βάλανε στην Ευρωζώνη και από τότε η χώρα μας άρχισε την κατρακύλα και οι Γερμανοί, που δύο χρόνια προηγουμένως, μαζί με τους άλλους… θεσμικούς ξένους επενδυτές, είχαν καταληστέψει τον ελληνικό λαό με το Χρηματιστήριο, άρχισαν να μας δίνουν τοκογλυφικά δάνεια επίτηδες, με στόχο, να μας πάρουν στη συνέχεια τα σπίτια, τα χωράφια και την πατρίδα μας.
Εμείς οι Έλληνες, κύριοι Ευρωπαίοι, ούτε στην Ευρωζώνη σας θέλαμε να μπούμε, εσείς μας βάλατε χωρίς να μας ρωτήσετε και… καταστραφήκαμε. Ούτε τα δάνειά σας χρειαζόμαστε, γιατί είμαστε δουλευταράδες και πιο… πλούσιοι από όλους σας, γι΄ αυτό ακριβώς και μας ζηλεύετε…
Κ.


Εδώ και 120 χρόνια μας ληστεύουν οι ξένοι και μας δίνουν πάντοτε τις ίδιες ακριβώς συμβουλές!

Ή πολύ… μαλάκες είναι οι τοκογλύφοι ή πολύ κορόιδα εμείς οι Έλληνες!
ΕΔΩ και 120 χρόνια, στις 18 Μαρτίου του 1895 ο δημοσιογράφος Άδωνις Κύρου, μετέπειτα εκδότης της ΕΣΤΙΑΣ, πήγε στο ξενοδοχείο της Μεγάλης Βρετανίας και συνάντησε τον Άγγλο βουλευτή και εκδότη Henry Gust που είχε έρθει για λίγες μέρες στη χώρα μας, κατά πάσα πιθανότητα για να ερευνήσει την οικονομική κατάσταση της πτωχευμένης και τότε χώρας μας και του ζήτησε συνέντευξη.
-Πότε να έρθω να σας πάρω συνέντευξη τον ρώτησε; Άδωνις, όνομα και πράγμα…
-Και ο Άγγλος ευπατρίδης βλέποντας ένα πανέμορφο και λεβέντη Ελληνοκύπριο του είπε, «Γιατί όχι τώρα αμέσως».
-Μήπως δεν είναι κατάλληλη η ώρα; ρώτησε ο Κύρου;
-Μπα τι πειράζει; του απάντησε ο Άγγλος.
Θα… μιλάμε και εγώ θα… αλλάζω τα ρούχα μου για το δείπνο!!! Ευκαιρία βρήκε ο Άγγλος…
Και εισήλθαν και οι δύο στο δωμάτιο…
Δεν ξέρουμε ποια ακριβώς ρούχα άλλαξε, παρουσία του νεαρού και πανέμορφου Έλληνα δημοσιογράφου, αντιγράφουμε όμως ΤΙ του είπε, για να καταλάβετε φίλοι αναγνώστες ότι, ό,τι μας λένε σήμερα οι ξένοι μας τα έλεγαν, τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ και με τις ΙΔΙΕΣ λέξεις και εδώ και ΕΚΑΤΟ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ οι ξένοι δανειστές, παρέα με τους φίλους και συμμάχους μας.
Είπε ο Άγγλος εκδότης:
«Ἀνάγκη πρωτίστως να διορθώσητε τά οἰκονομικά σας•ἀνάγκη να παρουσιασθῆτε ἐνώπιον τῆς Εὐρώπης μέ το μέτωπον ἐπηρμένον•να ἐπιτύχητε το ἰσοζύγιον ἐν τῶ προϋπολογισμῶ σας• να ἀποδείξητε, ὃτι ὂχι μόνον οἱ ἴδιοι δύνασθε να κυβερνηθῆτε ἐπαξίως τοῦ ὀνόματος και τῆς καταγωγῆς σας.
Καί συνέχισε:
«Γνωρίζετε το ἀγγλικόν λόγιον “slow and sure” (βραδέως ἀλλ’ ἀσφαλῶς). Εἶναι το κατ’ ἐξοχήν ἁρμόζον διά την Ἑλλάδα. Τά ἃλματα δεν θά σᾶς ὠφελήσουν καθόλου. Ἐκείνου, τοῦ ὁποίου πρό παντός ἒχετε ἀνάγκην εἶναι ἐπιμονή και ὑπομονή. Αὐτή εἶναι ἡ συμβουλή μου, και εἶναι, σᾶς βεβαιῶ, συμβουλή προερχομένη ἀπό φίλον συμπαθοῦντα μεγάλως την Ἑλλάδα».
Στην συνέχεια, ὁ συνεργάτης τῆς «Ἑστίας»ἐρωτᾶ:
- Τίνι τρόπω φρονεῖτε ὃτι θα ἐπέλθη βελτίωσις εἰς τήν κατάστασιν αὐτήν;
Καί ὁ Βρεταννός βουλευτής ἀπαντᾶ:
«Τήν οἰκονομικήν ἐννοεῖτε; Ἐάν δεν ἀπατῶμαι εἰς τους ὑπολογισμούς μου, γενική ἀναδιοργάνωσις ἐπί ἐπωφελεστέρεων και ὑγιεστέρων βάσεων τοῦ κρατοῦντος φορολογικοῦ συστήματος καί ἡ ἐφαρμογή προγράμματος φειδοῦς καί οἰκονομίας, θά εἶναι ἓν τῶν δραστικωτέρων καί σωστικωτέρων μέτρων.Ὂχι σε κούρεμαΚαί συνεχίζει:
«Εἶναι ἀνάγκη, ἀπόλυτος ἀνάγκη διά τήν Ἑλλάδα νά δείξη διά πραγμάτων ὃτι ἀναγνωρίζει τό δίκαιον τῶν ἀξιώσεων τῶν δανειστῶν της. Βεβαίως καί 30 τοῖς ἑκατόν ἐάν τοῖς δώσητε καί 20 ακόμη, ἐννοήσουν δέ ὃτι δέν ὑπάρχει ἐλπίς νά πάρουν περισσότερα, θά ἀναγκασθοῦν ἐπί τέλους νά δεχθοῦν καί αὐτά τά ἐλάχιστα. Αὐτό ὃμως θά εἶναι κακόν ἰδικόν σας. Διότι εἰς τό μέλλον δέν θά ἠμπορέσητε νά εὕρητε εἰς τήν Εὐρώπην ἂνθρωπον ὁ ὀποῖος νά θελήση νά σᾶς δανείση (σ.σ.: πού να ήξερε ο άνθρωπος ότι ύστερα από 120 χρόνια θα μας είχαν δώσει και χρεώσει 360 εκατομμύρια ευρώ). Ἀλλά καί ἂν ἀκόμη ὑποθέσωμεν, ὃτι πιθανόν νά εὑρεθοῦν ἂνθρωποι νά σᾶς δώσουν τά χρήματά των, θά σᾶς δώσουν μέ τόκους πλέον ἤ τοκογλυφικούς, προς τούτοις δέ καί μέ ἐγγυήσεις ἐπί ἐγγυήσεων. Ὣστε, ὡς βλέπετε, κακόν μᾶλλον τοῦ ἑαυτοῦ σας κάμνετε»!
Την ώρα δηλαδή που οι Γερμανοί, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι, οι Βέλγοι, οι Ισπανοί και οι Πορτογάλοι ΛΗΣΤΕΥΑΝ και ΛΕΗΛΑΤΟΥΣΑΝ τις αποικίες τους σε όλο τον κόσμο και έπαιζαν… ποδόσφαιρο με τα κεφάλια των μαύρων θυμάτων τους, που τώρα όμως τους ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ σκληρά βάζοντάς τους βόμβες, οι… «προστάτες» των λαών έλεγαν σε εμάς τους Έλληνες να… νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά μας, να πληρώνουμε περισσότερους φόρους για να πληρώνουμε τους απατεώνες τοκογλύφους δανειστές για να μην γινόμαστε αναξιόχρεοι και να βαδίζουμε στο δρόμο με το κεφάλι ψηλά (!) γιατί διαφορετικά δεν θα μας ξαναδάνειζαν!..
Τώρα ΠΩΣ έγινε και έκτοτε μας φορτώνουν συνεχώς με δάνεια δεν καταλαβαίνουμε. Ή πολύ… μαλάκες είναι οι ξένοι ή πολύ κορόιδα εμείς οι Έλληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ