Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Βαθμοί από «χρυσάφι» (1-0) για Πανθρακικό στη Βέροια.

Με πολύ μεγάλη νίκη έφυγε από την πρωτεύουσα της Ημαθίας ο Πανθρακικός, που επικράτησε 1-0 της γηπεδούχου Βέροιας και πλέον θα παίξει την παραμονή του την επόμενη Κυριακή στην Κομοτηνή με την «συμπατριώτισσα» Ξάνθη.

Ο Πανθρακικός «καιγόταν» για τους βαθμούς αλλά η «βασίλισσα του βορρά» ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε τις ευκαιρίες για να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.
Στο 13΄ ο Αθανασιάδης υποχρεώθηκε σε ωραία επέμβαση στο σουτ του Ντουμίτρου, στο 30΄ ο Ναζλίδης αστόχησε ελάχιστα με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, ενώ στο 41΄ οι Θράκες φάνηκαν για πρώτη φορά απειλητικοί με την επικίνδυνη σέντρα του Τζάνη, που απέκρουσε την τελευταία στιγμή ο Καντιμοίρης.
Στο δεύτερο ημίχρονο και με την ισοπαλία να μην τους εξυπηρετεί ως αποτέλεσμα, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν σε κάποιο γκολ, με τον Βεργώνη να σουτάρει δίπλα από το αριστερό δοκάρι στο 48΄, τον Ίγκορ να αστοχεί ελάχιστα με κεφαλιά στο 51΄ και τον Κάσες να σημειώνει λίγο αργότερα τέρμα που ως οφ σάιντ, σε οριακή φάση πάντως και με τον σκόρερ ενδεχομένως να καλύπτεται!
Τελικά οι «ακρίτες» βρήκαν το γκολ που έψαχναν με το πέναλτι του Ιγκόρ στο 83ο λεπτό, σε φάση που αποβλήθηκε ο Νέτο με δεύτερη κίτρινη για το μαρκάρισμα στον Βραζιλιάνο αρχισκόρερ του Πανθρακικού δύο λεπτά πριν, ενώ στο 87΄ η Βέροια έμεινε με 9 παίκτες αφού αποβλήθηκε, επίσης με δεύτερη κίτρινη και ο Καλτσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ