Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Συνέντευξη στα τοπικα ΜΜΕ παραχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός γεωργίας Βαγγέλης Αποστόλου στα πλαίσια της επίσκεψης του στην Βέροια για την εξαγγελία ίδρυσης της Εθνικης Διεπαγγελματικης Οργανωσης παραγωγων Πυρηνοκαρπων Γιγαρτοκαρπων και Ακτινιδιου με εδρα την Βεροια.Τι απαντησε στις ερωτησεις μας.Βιντεο

Συνέντευξη στα τοπικα ΜΜΕ παραχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός γεωργίας Βαγγέλης Αποστόλου στα πλαίσια της επίσκεψης του στην Βέροια για την εξαγγελία ίδρυσης της Εθνικης Διεπαγγελματικης Οργανωσης παραγωγων Πυρηνοκαρπων Γιγαρτοκαρπων και Ακτινιδιου με εδρα την Βεροια.Ο κύριος Αποστόλου ειπε πως «Βρισκόμαστε σε μια αγροτική περιοχή, σημείο αναφοράς στην Βόρεια Ελλάδα, σε μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε για να στηρίξουμε το ροδάκινο της Μακεδονίας δεσμεύθηκε να υποστηρίξει το ολο εγχείρημα τονίζοντας οτι θα πρέπει να μπει μια ταξη και μια σοβαρή οργάνωση
στον αγροτικό τομέα και το υπουργείο θα ει ναι αρωγός σε αυτην την προσπάθεια.Σε ερωτήσεις που του έκαναν οσον αφορα την πολίτικη επικαιρότητα ειπε «Είναι μια δύσκολη ώρα. Βρισκόμαστε στο τέλος μια σκληρής διαπραγμάτευσης. Από την επομένη των εκλογών κάναμε κατανοητό ότι γύρισε σελίδα ο τόπος. Η νέα συμφωνία, ξέρουμε, ότι θα έχει επώδυνα σημεία. Διαπραγματευτήκαμε και συγκρουστήκαμε. Ευχαριστούμε τον Ελληνικό λαό για την συμπαράσταση. Να είναι σίγουρος ο λαός ότι το πρόγραμμα για το οποίο δεσμευτήκαμε θα είναι σημείο αναφοράς για εμάς».
Σε ερώτηση για το αν υπάρξουν αντιδράσεις βουλευτών, απάντησε ότι υπάρχουν διαδικασίες κοινοβουλευτικές για να σεβαστεί αυτές τις αποφάσεις.
Δεν μπορέσαμε να υπηρετήσουμε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης διότι λειτουργήσαμε αυτούς τους μήνες μέσα σε ένα πολύ ασφυκτικό πλαίσιο. Για εμάς το μνημόνιο τελείωσε. Θέλουμε να μπούμε σε μια σειρά και θα έρθει η ανάκαμψη και στο μέλλον να μην χρειαζόμαστε δανεικά. Αμέσως μετά θα πρέπει να δούμε πώς θα προχωρήσουμε στην διευθέτηση του χρέους.
Το Σαιτ μας ρωτησε τον κυριο Αποστολου για το καυτό θέμα με τις ζημίες στα συμπυρηνα ροδάκινα και τον ΕΛΓΑ καθώς και για το τι πιστεύει για τους χιλιάδες αγρότες που χρωστάνε στον ΟΓΑ.Τι απάντησε θα ακούσετε στο βιντεακι παρακατω.
Το τι εγινε στην εκδηλωση που ακολουθησε με αναλυτικο ρεπορταζ πολλες φωτο παραλειπομενα και πληροφοριες που αλιευσαμε για τα αγροτικα θεματα τις τιμες στα ροδακινα αλλα και για τα συμπυρηνα θα δημοσιευσουμε αργοτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ