Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΤΟ "ΟΧΙ" ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΕ - ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ»

Ο πόλεμος χαρακωμάτων στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατεί. Η απάντηση της Αριστερής Πλατφόρμας στις μνημονιακές επιλογές του Μαξίμου έρχεται με συγκέντρωση και ομιλία του Παναγιώτη Λαφαζάνη στο γήπεδο του Πανελληνίου σήμερα (27 Ιουλίου 2015) το απόγευμα στις 19:30.
Ο τίτλος της εκδήλωσης φέρει τον τίτλο: ΤΟ «ΟΧΙ» ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !
Κεντρικός ομιλητής θα είναι βεβαίως ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ στην εκδήλωση αναμένεται να
χαιρετίσουν οι:
Γιωργος Κασιμάτης (Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νομικής Αθηνών)
Αντώνης Νταβανέλος (μέλος Π.Γ ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογράφος) και
Πέτρος Παπακωνσταντίνου (δημοσιογράφος-συγγραφέας )
Θα αναγνωσθούν μηνύματα του διάσημου οικονομολόγου Σαμίρ Αμίν, του Βρετανού συγγραφέα και ακτιβιστή της Αριστεράς, Ταρίκ Αλί, του προέδρου αριστερών οικονομολόγων της Αργεντινής και Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Μπουένος Άιρες, Κλαούδιο Κατζ, του Ινστιτούτου Πολιτικών και Οικονομικών Μελετών της Βενεζουέλας «Φρανσίσκο Μιράντα», της αριστερής νεολαίας «Juntos» της Βραζιλίας.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εσωτερικές ισορροπίες θα έχουν οι υπόλοιπες πολιτικές παρουσίες, εκτός αριστερής πλατφόρμας, αν και η συγκεκριμένη εκδήλωση κινείται στο πλαίσιο ενός ιδιότυπου power game.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνεντεύξεις του στον Κυριακάτικο Τύπο ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου να αποτρέψει το μνημόνιο. Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Realnews αναφέρει: «Όταν λέω ότι στηρίζω την κυβέρνηση, τη στηρίζω για να εφαρμόσει το πρόγραμμα της, το ριζοσπαστικό πρόγραμμα με τον οποίο μας εξέλεξε ο ελληνικός λαός. Στηρίζω την κυβέρνηση , επίσης, για να ανταποκριθεί στο περήφανο "ΟΧΙ" που είπε στο δημοψήφισμα ο ελληνικός λαός. Το "ΟΧΙ" στα μνημόνια και τη λιτότητα. Δεν στηρίζω την κυβέρνηση για να συνάπτει νέα μνημόνια και να τα εφαρμόζει. Αυτά τα μνημόνια τα καταψηφίζω και τα αντιμάχομαι. Θα τα αντιμάχομαι όποιοι κι αν τα υλοποιούν. Δεν υπάρχουν δεξιά και αριστερά "μνημόνια". Κι αν η κυβέρνηση ταυτιστεί τελικά αμετάστρεπτα με νέα και παλιά μνημόνια και με πολιτικές που τα εφαρμόζουν, δεν θα βρει μόνο εμένα απέναντι αλλά και τη μεγάλη πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ, σύσσωμο σχεδόν, τον δημοκρατικό, προοδευτικό και αριστερό λαϊκό κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ