Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Παράταση δόθηκε στο πρόγραμμα Leader Ημαθίας.

Παράταση ως τη Δευτέρα, 27 Ιουλίου, δίνεται στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων στο τοπικό πρόγραμμα
Leader Ημαθίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΝΗΜΑ Α.Ε. (Αναπτυξιακή Ημαθίας). Με την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος καλούνται οι ενδιαφερόμενοι (υποψήφιοι δικαιούχοι) να υποβάλλουν τις προτάσεις τους στο πλαίσιο του Μέτρου 41: «Στρατηγική τοπικής ανάπτυξης» του
τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER και συγκεκριμένα στα Υπομέτρα των Μέτρων 411 «Ανταγωνιστικότητα» και 413 «Ποιότητα ζωής - Διαφοροποίηση».
Οι δράσεις που εντάσσονται στο τοπικό πρόγραμμα, οι δικαιούχοι, οι επιλέξιμες δαπάνες, τα ποσοστά επιχορήγησης, οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής, οι προβλεπόμενες διαδικασίες και τα κριτήρια επιλεξιμότητας και επιλογής των προτεινόμενων επενδυτικών σχεδίων, καθώς και ο τρόπο και οι όροι υλοποίησης των έργων, περιγράφονται αναλυτικά στον Ενημερωτικό Οδηγό, τον οποίο μπορούν να προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι, σε ηλεκτρονική μορφή έντυπη μορφή χωρίς αμοιβή, από τα γραφεία της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. (Θεσσαλονίκης 46 – Βέροια), όπως επίσης και το Φάκελο Υποψηφιότητας, κατά τις εργάσιμες ημέρες από 08:30΄ως 14:00΄ή από την ιστοσελίδα της Ο.Τ.Δ. ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. στη διεύθυνση www.anhma.gr.
Οι επενδυτικές προτάσεις υποβάλλονται στην έδρα της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε., Θεσσαλονίκης 46 – 591 00 ΒΕΡΟΙΑ, είτε ιδιοχείρως, είτε με συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή ταχυμεταφορά, με την ένδειξη «Για την πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος του τοπικού προγράμματος Προσέγγιση LEADER της Ο.Τ.Δ. Αναπτυξιακή Νομού Ημαθίας Α.Ε. – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ