Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Εξιχνιαστηκε η φριχτη ανθρωποκτονία 65χρονου στην Άψαλο Πελλας.Ο 26χρονος δράστης έβγαλε τα μάτια του θύματος και του έκοψε τα γεννητικά όργανα.

Ο δράστης έβγαλε τα μάτια του θύματος 
και του έκοψε τα γεννητικά όργανα

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 65χρονου ημεδαπού, που έγινε τη Πέμπτη  (30-7-2015) το βράδυ στην οικία του στην Άψαλο .
Μετά από άμεσες και συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, βρέθηκε η άκρη του νήματος.
Για την υπόθεση συνελήφθη 26χρονος από την Άψαλο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 26χρονος πήγε στην οικία του 65χρονου Β.Φ. ,ο οποίος επέστρεψε στο χωριό  πριν από πέντε χρόνια  από την Γερμανία όπου εργαζότανε,  αφού αρχικά διαπληκτίστηκαν για προσωπικούς λόγους, στη συνέχεια ο 26χρονος τον τραυμάτισε θανάσιμα, φέροντας του χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο.Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης έβγαλε τα μάτια του θύματος και του έκοψε τα γεννητικά όργανα
Άμεσα εκδόθηκαν ευρείες αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή και συνελήφθη.
Σε έρευνα που έγινε σε οικία που χρησιμοποίησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αιχμηρό αντικείμενο και το κινητό τηλέφωνο του 65χρονου.
Το θύμα βρήκε μαχαιρωμένο η αδερφή του το μεσημέρι της Παρασκευής.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας. 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ