Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΠΙΕΡΙΑ : ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ.

 Με δυναμικό τρόπο εξελίχτηκε η σημερινή μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα νέα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης που οργανώθηκε στο κέντρο της
Κατερίνης από το Farmers union (Ένωση Αγροτών και Κτηνοτρόφων) σε συνεργασία με την Ένωση Νέων Αγροτών Πιερίας (Ε.Ν.Α. Πιερίας), όπου έλαβαν το λόγο πολλοί εκπρόσωποι, ζητώντας εντατικό και ανυποχώρητο αγώνα.
 Μετά τη συγκέντρωση στο συνεδριακό κέντρο της πόλης, "Εκάβη", όπου...


έλαβαν μέρος εκπρόσωποι αγροτικών φορέων από διάφορα μέρη της Ελλάδας, οι αγρότες μετέβησαν στην εθνική οδό στο ύψος του Κορινού και απέκλεισαν το δρόμο με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη. Στο σημείο υπήρχε ισχυρή δύναμη της αστυνομικής διεύθυνσης Πιερίας, καθώς και της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Κατερίνης.  



Οι αγρότες απέκλεισαν συμβολικά την εθνική οδό για περίπου 15 λεπτά και οι επικεφαλής τους τόνισαν ότι μετά τη σημερινή μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Κατερίνη, ο αγώνας της ελληνικής αγροτιάς ξεκινάει με δυναμισμό και αποφασιστικότητα σε όλα τα μέτωπα για να μην περάσουν τα νέα σκληρά μέτρα που φέρνουν το ξεκλήρισμα της αγροτιάς. «Καλούμαστε να αναλάβουμε την ευθύνη μας για ένα και μόνο λόγο, για ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ» τονίσθηκε από τους συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία.

lefteria.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ