Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΑΜ Ημαθίας - Συμμετοχή του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015‏

Συμμετοχή του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015
Το Ε.ΠΑ.Μ. ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2011, την εποχή των μεγάλων διαδηλώσεων της Πλατείας Συντάγματος. Από τότε, έχει οργανωθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα και έχει χιλιάδες μέλη και φίλους στην χώρα, αλλά και στο εξωτερικό.
Τα προτάγματα/στόχοι του Ε.ΠΑ.Μ. είναι:

1. Μη αναγνώριση και διαγραφή του Δημόσιου Χρέους, με βάση το διεθνές δίκαιο, που επιτρέπει σε ένα κυρίαρχο κράτος να αρνηθεί να πληρώσει όλα τα παράνομα, τοκογλυφικά και καταχρηστικά χρέη.
2. Εθνικό Νόμισμα. Αποχώρηση της χώρας μας από την Ευρωζώνη και την Ε.Ε. Χωρίς έλεγχο του νομίσματος και της οικονομίας ένα κράτος ΔΕΝ είναι ανεξάρτητο και υπόκειται σε κάθε είδος πίεσης και εκβιασμού.
3. Ανατροπή Μνημονίων. Η ίδια η εμπειρία έδειξε ότι το μόνο που πετύχαμε με τα μνημόνια ήταν η εκτόξευση του χρέους, με την οικονομία μας να βυθίζεται στην ύφεση και τον αποπληθωρισμό.
4. Παραπομπή στη Δικαιοσύνη, όσων με τις υπογραφές τους μας έφεραν ως εδώ.
5. Συντακτική Εθνοσυνέλευση και Νέο Δημοκρατικό Σύνταγμα, που θα απαλλάξει οριστικά τη χώρα και το λαό από τα βάρη της φαυλοκρατίας και της ξένης εξάρτησης.
Περισσότερες πληροφορίες για τη σκέψη και τη δράση του Ε.ΠΑ.Μ. μπορεί να βρει κανείς στην ιστοσελίδα του Μετώπου www.epamhellas.gr Υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του Ε.ΠΑ.Μ. στην Φλώρινα είναι η Αργυρούλα Παρασχοπούλου
H Ελλάδα δεν είναι Ψωροκώσταινα. Είναι ένας ευλογημένος τόπος. Σε κανέναν Ευρωπαίο τεχνοκράτη ή ντόπιο υπάλληλο των δανειστών δεν εμπιστευόμαστε τη σωτηρία της.
Στις 20 Σεπτεμβρίου ψηφίζουμε
Ε.ΠΑ.Μ.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...