Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Γ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ -ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΑΣ.

Ο τόπος ζει δραματικές υφεσιακές καταστάσεις αλλά και σε τοπικό επίπεδο η πορεία απαξίωσης της Βέροιας και επιδείνωσης της ζωής μας από
τους διοικούντες προωθείται ανερυθρίαστα. Πρόσφατα πλήγματα για τη Βέροια και το αύριο όλων μας αποτελούν δύο νέες καταστροφικές αποφάσεις της πλειοψηφούσας παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο: Η πρώτη αφορά στη διαδικασία μονοδρόμησης των οδών Μητροπόλεως και Βενιζέλου, που δοκιμάστηκε ήδη εν μέρει στο παρελθόν και απέτυχε, πλήττοντας σχεδόν τους πάντες. Η δεύτερη αφορά στην προώθηση της τσιμεντοποίησης μεγάλου μέρους της κοίτης του Τριποτάμου, στο όνομα της δήθεν προστασίας από τις- σπάνιες- πλημμύρες. Επιδιώκοντας να παρέμβουν στο απείρου φυσικού κάλλους έργο του Θεού και της φύσης, που διαμορφώθηκε ακινδύνως για τους ανθρώπους ανά τους αιώνες στην Μπαρμπούτα, βλάπτονται τόσο το περιβάλλον όσο και η ποιότητα ζωής των πολιτών. Η δαπάνη μόνο για τις- μάλλον αχρείαστες- μελέτες ανήλθε ήδη σε ποσά άνω των εκατό χιλιάδων ευρώ, σε βάρος των φορολογούμενων πολιτών. Την ίδια στιγμή η ίδια διοίκηση υπεκφεύγει και φαίνεται να ενοχλείται από τις διεκδικήσεις εκπαιδευτικών του δημοτικού ωδείου που αφορούν ελάχιστα ευρώ, δείχνοντας που κατατάσσει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών μας έναντι άλλων "προτεραιοτήτων". Και οι δύο αποφάσεις της διοίκησης βρίσκουν ήδη αντίθετη μαζικά την κοινωνία του Δήμου Βέροιας και δεν θα τους αφήσουμε με πολιτικές και νομικές παρεμβάσεις να τις υλοποιήσουν.


--
Papagiannis Press Οffice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ