Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Ενταση στο συνεδριο των τραπεζουπαλληλων.Το μαυρο κορακι στον εκπροσωπο του Συριζα το κανενα σπιτι στα χερια τραπεζιτη στην Κατσελη και ο Β Λεβεντης.

Ένταση επικράτησε στο συνέδριο της ΟΤΟΕ, ενώ ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Ανδρέας Νεφελούδης, αναγκάστηκε να διακόψει πολλές φορές την ομιλία του. Ομάδα τραπεζοϋπαλλήλων
φώναζαν συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής ενώ κάποια στιγμή ακούστηκε το σύνθημα. «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με τον Τσίπρα αρχηγό»

Μάλιστα, τραπεζοϋπάλληλοι που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ, ανέβηκαν στο βήμα για να δώσουν στον Α. Νεφελούδη, ένα χάρτινο μαύρο κοράκι ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό.

Η παρουσία και της προέδρου της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, κας Λούκα Κατσέλη, έδωσε επίσης τροφή για νέα συνθήματα όπως το γνωστό «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

Πάντως η κα Κατσέλη στην ομιλία της προανήγγειλε ότι στις αρχές του επόμενου έτους θα είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί η άρση των capital controls.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία στο συνέδριο και του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος αρχικά έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους τραπεζοϋπαλλήλους. Όμως ο κ. Λεβέντης δεν τους χαρίστηκε και έσπευσε να τους χαρακτηρίσει ως «προνομιούχους υπαλλήλους» προκαλώντας έκδηλη αμηχανία στους παρευρισκόμενους...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ