Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ Η ΛΑΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ - ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

<Oi πλειστηριασμοί συνεχίζονται.Θα περιμένεις να έρθει η σειρά σου ή θα τους εμποδίσεις ; >
Η Λαική Στάση Πληρωμών πιστή στο εβδομαδιαίο της ραντεβού καλεί τους πολίτες έξω από τα Ειρηνοδικεία για να εμποδίσουμε την αρπαγή της περιουσίας του Ελληνικού λαού από τις τράπεζες και το κράτος ληστή. Δυστυχώς και η νέα χρονιά μας βρίσκει υπο ένα καθεστώς αρπαγής του συνόλου των
ασημικών της χώρας.Στα πλαίσια αυτά η περιουσία των Ελλήνων πολιτών βγαίνει και αυτή στο σφυρί και ένας απ'τους τρόπους να το εμποδίσουμε είναι ο αγώνας στο Ειρηνοδικείο. Η ΛΣΠ δηλώνει ότι από εδώ και πέρα θα εντείνει τις προσπάθειες της υπέρ των πολιτών.Ευχόμαστε ο καινούργιος χρόνος να φέρει την λύτρωση από το καθεστώς των μνημονίων και της κατοχής που υφιστάμεθα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μία ακόμη δυναμική δράση ενάντια στους πλειστηριασμούς πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 20-01-16, στο Ειρηνοδικείο Ιλίου με μεγάλη συμμετοχή και παλμό.
Οι συγκεντρωμένοι πολίτες βροντοφώναξαν ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν κανένα σπίτι να περιέλθει στα χέρια κράτους και τραπεζιτών και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ