Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο ( Ε.Πα.Μ. ) Ημαθίας -- Δελτίο τύπου - Ο Δημήτρης Καζάκης και ο Θέμης Συμβουλόπουλος στον BLUE SKY - 22 Ιανουαρίου 2016‏.

Δελτίο τύπου
Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 23.30 μμ, στην εκπομπή του BLUE SKY Δούρειος Ίππος με την Γεωργία Μπιτάκου , καλεσμένοι θα είναι ο Δημήτρης Καζάκης, οικονομολόγος και Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ. και ο Θέμης Συμβουλόπουλος, Γραμματέας Πολιτικού
Σχεδιασμού και Α' Αναπληρωτής Γραμματέας.
Ο Δημήτρης Καζάκης, αποκαλύπτει το πραγματικό πλάνο του Βαρουφάκη , προειδοποιεί που στοχεύει η εκλογή Μητσοτάκη, σχολιάζει πως διαμορφώνεται πλέον το πολιτικό σκηνικό και ποια τα μεγάλα ψέματα που το σύστημα χρησιμοποιεί για να τρομοκρατήσει τον κόσμο. Αναλύει επίσης πως θα γίνει η Ανατροπή και πως οι Έλληνες θα μπορέσουμε να πάρουμε την ΠΑΤΡΙΔΑ μας πίσω!!!!
Ο Θέμης Συμβουλόπουλος θα μας μεταφέρει το κλίμα από τις μαζικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, που για πρώτη φορά βρίσκουν ενωμένους όλους τους κλάδους .
Ζωντανά από το Blue Sky TV(ελεύθερα στην Αττική, μέσω ΟΤΕ TV στην υπόλοιπη Ελλάδα και μέσω web http://www.blueskytv.gr/).

22 Ιανουαρίου 2015
Το Γραφείο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ