Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Super League: «Φρένο» στον Ατρόμητο έβαλε η Βέροια.Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) τελείωσε το ματς.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) τελείωσε το ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 22ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Ατρόμητο και στη Βέροια.
Μετά από τρία θετικά αποτελέσματα (2 νίκες, η μία στο κύπελλο και την ισοπαλία στην Τούμπα) η Βέροια «προσγείωσε» τον Ατρόμητο μέσα στο Περιστέρι, σε παιχνίδι που το τελικό σκορ «αδικεί» την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα. Οι Περιστεριώτες είχαν πολλές ευκαιρίες για να πάρουν το «τρίποντο», ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, δεν ήταν ουσιαστικοί και δεν κατάφεραν να φτάσουν στο
στόχο που είχαν θέσει και δεν ήταν άλλος από το νίκη.
Τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο 45λεπτο είχε ο Ατρόμητος και παράλληλα την πιο κλασική ευκαιρία για να προηγηθεί. Οι γηπεδούχοι κρατούσαν τη μπάλα για περισσότερη ώρα στα πόδια τους, προσπάθησαν να παίξουν κυρίως από τα άκρα, ωστόσο, η Βέροια ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και αμυντικά δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα.
Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ήταν η πρώτη που απείλησε στο ματς στο 29΄ με το δυνατό σουτ του Μαλόν λίγο έξω από την περιοχή να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπάρκα.
Η μεγάλη φάση στο πρώτο 45λεπτο έγινε στο 32΄ με τον Λαζαρίδη από οριακή θέση οφσάιντ να κάνει την προβολή και να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ από την εστία του Λόπεθ.
Δυνατά μπήκαν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να φτάνουν κοντά στο γκολ στο 52΄ με τον Μπίτολο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Η «απάντηση» της Βέροιας ήρθε 10 λεπτά αργότερα. Μετά από σέντρα του Γεωργιάδη ο Ναζλίδης απέτυχε να βρει τη μπάλα, αλλά ο Γιουσούφ έκανε την προβολή και ο Κοντοές έδιωξε σε κόρνερ.
Οι Περιστεριώτες... έψαξαν το γκολ περισσότερο από την αντίπαλό τους και στο 78΄ ο Καντιμοίρης έκανε σωτήρια επέμβαση στο πλασέ του Μπρίτο, μετά το γύρισμα του Στόιτσεφ. Νέα μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους στο 82΄, με τον Ραούλ Μπράβο «ως από μηχανής θεός» να απομακρύνει το πλασέ του Σουμπίνιο μέσα από την περιοχή.


Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Περιστερίου
Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Παναγιώτης Κασσαβέτης (Αιτ/νίας), Εμμανουήλ Καλφάκης (Χανίων)
4ος: Ιωάννης Μουρτζάκης (Ηρακλείου)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τρ. Δέλλας): Μπάρκας, Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Ουσέρο (76' Κεϊτά), Μπρίτο, Ούμπιδες, Ματέι (65' Λε Ταλέκ), Στόιτσεφ, Παπαδόπουλος (65' Σουμπίνιο).
ΒΕΡΟΙΑ (Δ. Ελευθερόπουλος): Λόπεθ (67' λ. τρ. Καντιμοίρης), Σιόντης, Μαραγκός, Μαλόν, Γιαννούλης, Ραούλ Μπράβο, Άρτσε  (46' Γιουσούφ), Γεωργιάδης (79' Νέτο), Ανάκογλου, Ναζλίδης, Μαγέφσκι.
Γκολ: -
Κάρτες:  -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ