Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΙΠΙΔΗΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ .ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Royal Club, γνωστός στον επαγγελματικό χώρο για την σκληρότητα του αλλά και για τον απόλυτο τρόπο που διοικεί τον Όμιλο, αποφάσισε, μετά τη λάθος διατύπωση στο προαναφερθέν Δελτίο Τύπου, να προβεί στην απόλυση της υπεύθυνης επικοινωνιών, καθώς όπως ανέφερε και ο ίδιος, υποστηρίζει την στρατηγική τόσο της διαφάνειας όσο φυσικά και της απόκλισης
επανάληψης προηγουμένων σφαλμάτων. Τέλος θέλει να εκφράσει την ειλικρινή του συγγνώμη για τυχόν προβλήματα και αναστάτωση που μπορεί να δημιουργήθηκαν στην κοινή γνώμη αλλά και στο τμήμα μπάσκετ λόγω της ανωτέρω ατυχούς παραπληροφόρησης.

Ο πρόεδρος και CEO του Ομίλου Royal Club
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΙΠΙΔΗΣ


Σε συνέχεια προηγούμενης Ανακοίνωσης - Δελτίο Τύπου και προς πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η αναφορά του κυρίου Απόστολου Τσιπίδη ως προέδρου του Φιλίππου Βέροιας έγινε εκ παραδρομής. Θα θέλαμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο κύριος Απόστολος Τσιπίδης έχει εκφράσει δημοσίως την βούληση και πρόθεσή του να είναι δίπλα στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου και να εμπλακεί ενεργά σε ρόλο και με τρόπο που θα αποσαφηνιστεί μετά το πέρας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και σίγουρα δεν θα αφορά την θέση του προέδρου.
Η προαναφερθείσα Ανακοίνωση δεν βαραίνει τον κο Τσιπίδη Απόστολο, καθώς υπήρχε λάθος συντακτική έκφραση και την ευθύνη φέρει εξ ολοκλήρου η Διεύθυνση Επικοινωνίας του Ομίλου ROYAL CLUB Βέροιας. Θα θέλαμε επίσης να σας εκφράσουμε την ειλικρινή μας συγγνώμη για τυχόν προβλήματα και αναστάτωση που μπορεί να δημιουργήθηκαν στην κοινή γνώμη και στο τμήμα μπάσκετ λόγω της ανωτέρω ατυχούς παραπληροφόρησης και να σας ενημερώσουμε πως είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.

Εκ της Διεύθυνσης Επικοινωνίας

1 σχόλιο:

  1. Αναρωτιέμαι: Τι επιχείρηση διατηρεί ο Τσιπίδης, που να δικαιολογεί τον τίτλο "επιχειρηματίας";
    Ποιος είναι ο "Ὀμιλος ROYAL CLUB Βεροίας", ρε παιδιά; Πρώτη φορά τον ακούω.
    Αυτή η "Διεύθυνση Επικοινωνίας" δεν έχει διευθυντή; Πώς τον λένε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ