Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Εργαζόμενοι ΕΛΓΑ: Υποσχέσεις μόνο πήραν από τον Αποστόλου και συνεχίζουν την αποχή από το εκτιμητικό τους έργο.

Ο
«Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων ΕΛ.Γ.Α., συνεδρίασε εκτάκτως στις 11 και 12/5/2016, με αφορμή τις ασαφείς και αντικρουόμενες διατάξεις του νόμου περί Αγροτικών Συνεταιρισμών, που αφορούν τον ΕΛ.Γ.Α. και προκαλούν αδυναμία εκτέλεσης του εκτιμητικού έργου
και γενικότερης λειτουργίας του Οργανισμού.

Δεδομένου του μεγάλου όγκου ζημιών σε όλη τη χώρα, απ’ τα τελευταία καιρικά φαινόμενα (παγετό και χαλάζι) και παρά την πρόθεση του Δ.Σ. του Σωματείου μας για επίλυση του προβλήματος και άμεση διενέργεια εκτιμήσεων, κατά τη σημερινή μας συνάντηση (12/05/2016) με την ηγεσία του ΥΠ.Α.Α.Τ., εκ μέρους του κυρίου Υπουργού, υπήρχαν μόνο «υποσχέσεις» και όχι άμεση λύση, η οποία θα δημιουργούσε τις προϋποθέσεις διενέργειας του εκτιμητικού έργου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας με αίσθημα ευθύνης και αντιλαμβανόμενο την αγωνία των Ελλήνων αγροτών, ενημερώνει ότι είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί η εκτιμητική διαδικασία, λόγω μη ύπαρξης σαφούς Νομοθετικού πλαισίου για διενέργεια εκτιμητικού έργου και αδυναμίας της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠ.Α.Α.Τ. και της Διοίκησης του ΕΛ.Γ.Α. για εξεύρεση άμεσης λύσης.

Είναι αυτονόητο, ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις, συνεχίζουμε τον αγώνα και τη προσπάθεια συνδρομής για επίλυση του προβλήματος και άμεση διενέργεια εκτιμήσεων και καταβολή αποζημιώσεων».
Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων ΕΛΓΑ μετά την συνάντηση με τον Αποστόλου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ