Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Με κοινωνικα μήνυματα και μαζικη συμμετοχη διεξηχθη ο 6ος Γύρος της Λίμνης του Αλιάκμονα!

Ο Αθλητικός Σύλλογος Βέροιας «ΗΜΑΘΙΩΝ» και το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας διοργάνωσαν το πρωί της  Κυριακής 26 Ιουνίου, τον 6ο γύρο της λίμνης Αλιάκμονα (Veria Fun Run 2016), με τρείς διαγωνιστικές κατηγορίες: τροχάδην, ποδήλατα, σκεϊτ-πατίνια και μια εκτός διαγωνισμού
«περπατώντας και απλά απολαμβάνοντας την διαδρομή».
Να τονίσουμε ιδιαίτερα ότι και λόγω της σημερινής μέρας-26 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών- το σύνθημα της εκδήλωσης ήταν:  «ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ».
Οι αγώνες δρόμου και ποδηλάτου πραγματοποιήθηκαν σε ηλικιακές κατηγορίες: α) Μέχρι 12 ετών, β) από 12 έως 18 και γ) από 18 και άνω.
Μετά τις απονομές τιμήθηκε για την πολύχρονη προσφορά του στα Ημαθιώτικα, και όχι μόνο γράμματα και ιδίως τη συμβολή του στην έκδοση από τον Ημαθίωνα του βιβλίου «Το Παγκράτιο διά μέσου των αιώνων», ο φιλόλογος-συγγραφέας κ. Θωμάς Γαβριηλίδης.
Στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχαν οι μετέχοντες μπορούσαν να προσφέρουν ως συμβολικό παράβολο συμμετοχής, τρόφιμα μακράς διάρκειας, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας, ενώ παράλληλα λειτούργησε bazaar αγάπης από τα μέλη της «Πρωτοβουλίας για το παιδί», και ταμπλώ για ενημέρωση από την Πρόσβαση.
Μία εκδήλωση που προσέφερε ψυχαγωγία σ’ ένα ειδυλλιακό περιβάλλον αλλά και ταυτόχρονα έδωσε και το κοινωνικό της μήνυμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ