Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!! ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ.ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του κόσμου κάνουν ήδη οι φωτογραφίες με τους ηλικιωμένους να δέχονται επίθεση με χημικά από αστυνομικούς
Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές με άνδρες και γυναίκες μεγάλης ηλικίας να κλαίνε από τα χημικά
Διαμαρτύρονταν για τις περικοπές στις συντάξεις και ήθελαν να δουν τον πρωθυπουργό

Πάει ο Τόσκας – Πλήρωσε αυτός τη νύφη για να σωθεί ο αρχηγός 
Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την περιορισμένη χρήση χημικών κατά τη διάρκεια διαδήλωσης συνταξιούχων σήμερα, 3 Οκτωβρίου 2016, στη συμβολή της λεωφόρου Βασ. Σοφίας με την οδό Ηρώδου Αττικού.
Μετά το σημερινό περιστατικό, δόθηκε εντολή να απαγορευτεί κάθε χρήση δακρυγόνων σε διαδηλώσεις εργαζομένων και συνταξιούχων.
TO XΡΟΝΙΚΟ 
Ένταση επικράτησε στην πορεία των συνταξιούχων προς το Μέγαρο Μαξίμου. Άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών όταν ομάδα των διαδηλωτών επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό που έχει σχηματιστεί με κλούβες στη συμβολή της Ηρώδου Αττικού με τη Βασ. Σοφίας. Ο Τσίπρας-μέσω Τόσκα-έπεσε στο ολοίσθημα Σημίτη. Όποιος χτύπησε τους γέρους, έπεσε.Η ρίψη χημικών έγινε όταν διαδηλωτές άρχισαν να σπρώχνουν με ορμή τη μία από τις δύο κλούβες.
Οι συνταξιούχοι ζητούν να τους επιτραπεί να περάσουν το «μπλόκο», να διαδηλώσουν έξω από το Μαξίμου και αντιπροσωπεία τους να συναντήσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.Οι συνταξιούχοι από όλες τις Ενώσεις είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στην πλατεία Κοτζιά καταγγέλλοντας την κυβέρνηση πως τους κορόιδεψε και «κούρεψε» κι άλλο τις συντάξεις. Βασικό τους αίτημα είναι να καταργηθεί ο νόμος 4387 που όπως τονίζουν είναι «ο θάνατος του συνταξιούχου».
2604814
2604810 2604813 2604818
«Με φιλοδωρήματα δεν μας ξεγελάτε ντροπή σε σας που τώρα κυβερνάτε», είναι ένα από τα συνθήματα που φωνάζουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ