Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Α2 ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ 1-0.




Νικήτρια αναδείχθηκε η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας, με την ομάδα της Ακαδημίας Βέροιας, το απόγευμα  της Κυριακής 13/11/2016, με τελικό σκορ 1 – 0.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αστέρα μπήκε καλά στην αναμέτρηση και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με πρώτη καλή στιγμή στο 10' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντόβα, έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
Η πίεση των γηπεδούχων έφερε καρπούς στο 12' με δυνατό σουτ του Κουβατσίδη πίσω από το κέντρο του γηπέδου, βρέθηκε στην πορεία της μπάλας ο Ακριτίδης που τη βρήκε με το κεφάλι και αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Σουροβίκη.
Επόμενη καλή στιγμή στο 18' με την εκτέλεση φάουλ του Γαλάνη από το ύψος του κόρνερ βρίσκεται στην πορεία της μπάλας ο Αντωνιάδης και στην κεφαλιά που δοκίμασε αυτή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι-πάνω στη γραμμή και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων.     
Στο 22' σουτ του Λασκάρογλου,  έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από αριστερό κάθετο δοκάρι, του Σουροβίκη .   
Καλή ευκαιρία στο 35' για τους φιλοξενούμενους με σουτ του Συμπεθέρη, από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά απέκρουσε σταθερά ο Μυλώσης.
Στο 37' απείλησε με κεφαλιά ο Αντωνιάδης, μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες προσπάθησαν κυρίως με μεγάλες μπαλιές να βγουν στην αντίπαλη περιοχή, αλλά οι παίκτες του Αστέρα είχαν τις ευκαιρίες για να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ όταν στο 55' σε κεφαλιά του Αντωνιάδη, μετά από γύρισμα του Ρηγόπουλου από πλάγια θέση, μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα ο  τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων 
Στη συνέχεια στο 60' σε δυνατό σουτ του Ντόβα, από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Δυο ακόμη πολύ καλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα των γηπεδούχων με τον Αντωνιάδη, στο 71' με απευθείας εκτέλεση φάουλ, πολύ έξω από την περιοχή, αλλά απέκρουσε σωτηρία στο γάμα ο Σουροβίκης και στο 77' με δυνατό σουτ του ίδιου παίκτη, αλλά απέκρουσε σωτήρια για δεύτερη φορά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων σε κόρνερ. 
Η απόδοση της ομάδας ήταν καλή ενώ στα κρίσιμα σημεία του αγώνα αντέδρασε και πέτυχε θετικό αποτέλεσμα.     
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ  (Κώστας Μουρτζίλας) : Μηλώσης, Ντόβας, Κουβατσίδης, Αλιμέτα (72' Παρασκευαϊδης),  Αντωνιάδης, Σουλιώτης A., Γαλάνης, Λασκάρογλου (65' Ζέρβας), Ρηγόπουλος, Παντής (81' Παπαδόπουλος), Σερασκιέρης. 
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ (Μάριος Κατικαρίδης): Σουροβίκης, Συμπεθέρης, Τσαλουχίδης, Ακριτίδης, Παπαδόπουλος Ε., Παπουλίδης Α. (46' Θεοδωρίδης), Χρυσόπουλος,  Μπαντής (88' Σαντικίδης), Πρωτογέρης,  Καϊλόγλου (50' λτρ.  Παπουλίδης Κ.), Φίτσιος
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραϊωσήφ Α. με βοηθούς τον κ. Δεβετζίδη Ι. και τον κ. Ορφανίδη Ι.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ