Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

Θεσσαλονίκη: Ένταση στα δικαστήρια για τους πλειστηριασμούς.Αστυνομικές δυνάμεις στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου.Στοπ και στην Αθηνα απο το κινημα κατα των πλειστηριασμων.Βιντεο

  1. Ήταν προγραμματισμένο να εκπλειστηριαστούν ένα χωράφι και δύο επαγγελματικοί χώροι

  2. Ένταση σημειώθηκε λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης από μέλη του Συντονιστικού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς.

  3. Μέλη πλησίασαν την έδρα όπου βρίσκεται και η Πρόεδρος της Ένωσης Συμβολαιογράφων, Ιωάννα
Χρουσαλά- Μπιλίση, και φώναξαν συνθήματα εναντίον της ζητώντας να αποχωρήσει και να διακοπεί η διαδικασία πλειστηριασμού ενός χωραφιού στο Πανόραμα και δυο επαγγελματικών χώρων.

Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν εντός της αίθουσας, ωστόσο δεν χρειάστηκε να παρέμβουν.
Στο Ειρηνοδικείο Αθηνών! Το Κίνημα παρόν τα κοράκια και οι τραπεζίτες μείναν με τα χέρια άδεια! Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!
Υπενθυμίζεται ότι οι συμβολαιογράφοι απέχουν από τα καθήκοντά τους, όσον αφορά τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Κατ' εξαίρεση, σύμφωνα με τη συντονιστική επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, «θα διεξάγονται πλειστηριασμοί κατόπιν χορηγηθησομένης αδείας εκ των Συλλόγων ή της συντονιστικής επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, μετά από σχετικό αίτημα του επί του πλειστηριασμού υπαλλήλου, που θα υποβληθεί κατόπιν έγγραφης αίτησης σε αυτόν από τον επισπεύδοντα».

ΠΗΓΗ:βιντεο thestival.gr
εντός της αίθουσας, ωστόσο δεν χρειάστηκε να παρέμβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ