Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Αθηνα - Μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» και αλλων συλλογικοτητων απέτρεψαν πλειστηριασμούς .Βιντεο.


Ένταση επικράτησε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, στη Λουκάρεως, όταν μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» και άλλων συλλογικοτήτων απέτρεψαν πλειστηριασμό.
Ανακοινωση του Κινηματος

Κι άλλη μια νικηφόρα δράση αποτροπής πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. Οι συμβολαιογράφοι-κοράκια που παρά την "αποχή" ήρθαν για να εκπλειστηριάσουν μια γκαρσονιέρα κι ένα διαμέρισμα με επισπεύδοντα την τράπεζα Πειραιώς έφυγαν κάτω από την πίεση του Κινήματος. Θα νικήσουμε!
Διπλασιάστηκαν οι πλειστηριασμοί μέσα σε ένα μήνα

Μέσα σε διάστημα ενός μόλις μήνα έγιναν 545 πλειστηριασμοί, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί γι' αυτό τον σκοπό και η οποία ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο.

Παρά δηλαδή την αποχή των συμβολαιογράφων, οι πλειστηριασμοί ακινήτων, είτε από τράπεζες είτε από φυσικά ή νομικά πρόσωπα διπλασιάστηκαν, καθώς πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκαν 1.125 πλειστηριασμοί με ημερομηνίες πραγματοποίησης είτε το 2016 είτε το 2017.

Στις 10 Οκτωβρίου, οπότε και ξεκίνησαν οι πρώτες αντιδράσεις, είχαν ανακοινωθεί 580 πλειστηριασμοί. Στις 10 Νοεμβρίου, ο αριθμός τους είχε σχεδόν διπλασιαστεί αφού ήρθαν να προστεθούν άλλοι 545.
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ