Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

ΔΩΡΕΑ ΑΜΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΓΝ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΙΟΝΙΔΗ ΑΠΟ ΕΥΞΕΙΝΟ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ.


Άμεση ήταν η ανταπόκριση του συλλόγου μας στο κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων της Μονάδας Βέροιας του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας για την προμήθεια αμαξιδίων μεταφοράς ασθενών για να ανανεωθεί ο "στόλος" των αμαξιδίων, προς διευκόλυνση νοσηλευτών, αλλά κυρίως των ασθενών.
Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας μαζί τον ΜΠΣ Ν. Νικομήδειας "Αριστοτέλης" αλλά και άλλους
συλλόγους της πόλης μας προσέφερε στο Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν.Ημαθίας – Μονάδα Βέροιας από ένα αναπηρικό αμαξίδιο, αποδεικνύοντας ότι οι πολιτιστικοί σύλλογοι εκτός από τον πολιτισμό, την ιστορία και την παράδοση διδάσκουν σε όλους μας και αξίες σεβασμού και αγάπης στον συνάνθρωπο.
Ήταν ένα αίτημα των εργαζομένων του νοσοκομείου, του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με τα παλιά και σχεδόν σε αχρηστία αμαξίδια για την μεταφορά των ασθενών.
Η σεμνή και συγκινητική τελετή ανθρωπιάς και ευαισθησίας έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου 2017, στην αίθουσα συνεδριάσεων προσωπικού του νοσοκομείου.
Παρόν ήταν και ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Μαυρογιώργος και η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, Ιωάννα Μπρανιώτου η οποία και ευχαρίστησε τους δωρητές εκ μέρους όλων των εργαζομένων.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Σαρημιχαηλίδης Παύλος Τουμπουλίδης ΝικόλαοςΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χιονίδη Κυριάκου που έφυγε τόσο πρόωρα και απρόσμενα από τη ζωή.
Υπήρξε ενεργό μέλος της Λέσχης, ενώ υπηρέτησε όσο λίγοι το ποντιακό ιδεώδες προωθώντας την Ποντιακή ιστορία και τον λαμπρό μας πολιτισμό.
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δίνει κουράγιο στην οικογένειά του.
Για το Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας


Σαρημιχαηλίδης Παύλος Τουμπουλίδης Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ