Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ INTERSOS ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ


Μετά από μία σειρά επιτυχημένων δράσεων με τον τίτλο «ΟΙΚΟ–ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ» του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, της InterSOS και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και οι οποίες αφορούσαν ποδηλατική εκπαίδευση των προσφύγων, ποδηλατικές διαδρομές παραποτάμια και στη λίμνη Αλιάκμονα και στη Βέροια, περιήγηση σε σημεία της Βέροιας
με ιστορικό ενδιαφέρον και δενδροφύτευση εντός της Δομής Φιλοξενίας της Αγίας Βαρβάρας, έφτασε η ώρα για την τελευταία δράση του προγράμματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016.

 Η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί στο Άλσος Παπάγου και θα έχει περιβαλλοντικό χαρακτήρα, αφού θα περιλαμβάνει καθαρισμό μονοπατιών, κατασκευή δύο ξύλινων κάδων απορριμμάτων, δενδροφύτευση στο κάτω θεατράκι και περιβαλλοντική εκπαίδευση – ενημέρωση για το φυσικό περιβάλλον της περιοχής της Ημαθίας.

Η δράση θα ξεκινήσει στις 11.00 π. μ., με συνάντηση των εθελοντών και των προσφύγων στο κάτω θεατράκι στο Άλσος Παπάγου, με γνωριμία και κατανομή εργασιών από τους υπεύθυνους της δράσης.

Καλούμε τους συμπολίτες μας, φορείς, συλλόγους, περιβαλλοντικές ομάδες και μαθητές να πλαισιώσουν τη συγκεκριμένη δράση με τη συμμετοχή τους, ώστε λίγες ημέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, να στείλουμε όλοι μαζί ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης, φιλίας και ειρήνης μεταξύ των λαών και προστασίας του περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ