Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βέροιας καλεί όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους για μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση της Δευτερας 23/1 στην Βεροια.

Από το Εργατικό Κάντρο Βέροιας ανακοινώθηκε πως η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, συμμετέχοντας και στηρίζοντας την κινητοποίηση και συγκέντρωση των Αγροτών που θα γίνει τη Δευτέρα 23/1/2017 και ώρα 10:30 π.μ. στην πλατεία Δημαρχείου αποφάσισε για τη Δευτέρα την κήρυξη 24ωρης Απεργίας. Η
Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βέροιας καλεί όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους για μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση γιατί έχουμε μόνο μια ΕΠΙΛΟΓΗ.
Να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να μπει οριστικό τέλος στις μνημονιακές πολιτικές που καταστρέφουν την κοινωνία και την οικονομία.
Σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες η ενότητα όλων των παραγωγικών τάξεων και ο κοινός αγώνας μας είναι προαπαιτούμενα για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.
Για μια ακόμη φορά το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, ενωτικό και αγωνιστικό.
Όχι άλλα βάρη στις πλάτες του ΛΑΟΥ.
ΌΛΟΙ στην Απεργία τη Δευτέρα 23 Γενάρη 2017 και συμμετοχή στη συγκέντρωση των Αγροτών και των φορέων. Δευτέρα 10:30 στην πλατεία Δημαρχείου.
ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ