Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Ανακοινωση προειδοποιηση της επιτροπή διοίκησης του Εθνικού χιονοδρομικού κέντρου Σελίου προς ασυνείδητους οδηγους.Ευχαριστηριο προς ΠΕ Ημαθιας και Δημο Βεροιας

Η επιτροπή διοίκησης του Εθνικού χιονοδρομικού κέντρου Σελίου, ύστερα από το τεράστιο ΄''μποτιλιάρισμα'', που προκάλεσαν λίγοι ασυνείδητοι οδηγοί, οι οποίοι αρνήθηκαν να υπακούσουν στις υποδείξεις του υπεύθυνου της χωροταξίας στο πάρκινγκ
του κέντρου, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν εκατοντάδες επισκέπτες του, προειδοποιεί ότι στο εξής θα μηνύει για παρακώλυση συγκοινωνιών τους απείθαρχους.
 Η Δ Ε του Ε χ κ Σελίου

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ της 23ης Ιανουαρίου 2017
Η επιτροπή διοίκησης του Εθνικού χιονοδρομικού κέντρου Σελίου ευχαριστεί τους συμπολίτες, εργαζόμενους στις υπηρεσίες αποχιονισμού στην περιφερειακή ενότητα Ημαθίας, δήμο Βέροιας καθώς και τους εργαζόμενους σε αυτό, που με την υπερπροσπάθεια τους κράτησαν ανοικτό τον δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο, παρά την συνεχή και πυκνή χιονόπτωση από Τρίτη έως Παρασκευή και  έδωσαν την ευκαιρία στους λάτρεις του σκι  και του χιονιού, Ημαθιώτες και άλλους, ν’ απολαύσουν το Σαββατοκύριακο στο πανέμορφο Σέλι.
Ιδιαιτέρως δε ευχαριστούμε τον δήμαρχο κ Κ. Βοργιαζίδη , αντιδήμαρχο κ Β.Παπαδόπουλο και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της περιφερειακής  ενότητας Ημαθίας κκ Α,Φωτόπουλο, Γ. Μπαρμπαρούση και Δ. Χαρίση για το προσωπικό  ενδιαφέρον που έδειξαν για την επίτευξη αυτού του έργου .

Η Ε Δ του ΕΧΚΣελίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ