Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Επισκέψεις στο Σπίτι της Βεργίνας και άλλες γιορτινές εκδηλώσεις

Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου με επικεφαλής τον υπεύθυνο του Τμήματος Ηλία Λαζό και τον προπονητή Δημήτρη Γκίμα πραγματοποίησε την καθιερωμένη γιορτινή επίσκεψη στο Σπίτι της Βεργίνας. Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές του Φιλίππου πρόσφεραν δώρα ειδικά επιλεγμένα για κάθε παιδί (πανέμορφα και ποιοτικά ρούχα) και έπαιξαν μαζί τους με πολύ
διασκεδαστικό τρόπο. Τα παιδιά έψαλαν τα κάλαντα, ευχήθηκαν στην Ομάδα καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και ανανέωσαν το ραντεβού τους, στις κερκίδες του ΕΑΚ, για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι. Ευχαριστούμε θερμά τους ιθύνοντες και τους αθλητές του Φιλίππου για την αδελφική συμπαράστασή τους στο έργο μας.

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΔΗΜΤΟ Βεροίας
Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 8μελές  κλιμάκιο της ΔΗΜΤΟ Βεροίας με επικεφαλής τον Πρόεδρό της Γρηγόρη Παπαγεωργίου  επισκέφθηκε το Σπίτι της Βεργίνας. Τα μέλη της ΔΗΜΤΟ προσκόμισαν και χάρισαν στα παιδιά πλούσια δώρα (ρολόγια, γλυκίσματα, σκούφους, στέμματα, κ.α.) και γέμισαν το Σπίτι γέλια και χαρά. Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ενημέρωσαν τους επισκέπτες για τη ζωή και τη δράση του Οργανισμού και απάντησαν στις ερωτήσεις τους. Επιβεβαιώθηκε από όλους η σημασία της πρόσφατης εκδήλωσης που διοργάνωσε η ΔΗΜΤΟ Βεροίας για τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών με ομιλήτρια την Έλενα Ράπτη και τονίστηκε η ανάγκη της περαιτέρω ενεργοποίησης όλων σε ζητήματα παρόμοιου μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος. Φεύγοντας, η ΔΗΜΤΟ Βεροίας απέδωσε στον Σύλλογο το χρηματικό ποσόν που προέκυψε από την ανωτέρω εκδήλωση, ως δωρεά, υπέρ της ενίσχυσης των σκοπών του.

Ολοκλήρωση της καμπάνιας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος
Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016, παραμονή Πρωτοχρονιάς, ολοκληρώθηκε η καμπάνια που οργάνωσε Το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών – Κέντρων Διασκέδασης  και Ψυχαγωγίας Βεροίας. Η καμπάνια, που πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά, είχε  σαν στόχο την κάλυψη αναγκών σε είδος των Δομών του Οργανισμού και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Τρόφιμα, αναλώσιμα, φάρμακα, ρούχα κλπ είδη, συγκεντρώθηκαν στο καφέ-«Βάτραχος» προερχόμενα από τα καταστήματα του Σωματείου. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο Κώστα Σαμανίδη και τη Γραμματέα Ιφιγένεια Βλαχογιάννη για την όλη φροντίδα της καμπάνιας, όλους τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, καθώς και τους πελάτες τους-συμπολίτες μας για την ευγενική και συγκινητική ανταπόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ