Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Μεγαλη προσοχη! Απατεώνες πήραν 26.000 ευρώ από υπερήλικη με ένα τηλεφώνημα - Η 91χρονη έδωσε τις οικονομίες της για να «σώσει» την κόρη της

Τις οικονομίες μιας ζωής έδωσε μια ηλικιωμένη γυναίκα προκειμένου να «σώσει» την κόρη της.
Χθες στη 1:30 το μεσημέρι τηλεφώνησαν σε... 
μια 91χρονη Λαμιώτισσα και δυστυχώς οι απατεώνες κατάφεραν και πήραν από τη γιαγιά 26.000 ευρώ.
«Είμαι Σύρος πρόσφυγας και η κόρη σας παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητο το μικρό παιδί μου. Δώσε μου ότι χρήματα έχεις για να πάρω το νεκρό παιδί μου και να γυρίσω πίσω και να μην πάω στην αστυνομία και κλείσουν φυλακή την κόρη σου....», της είπε ο απατεώνας, ενώ την ίδια ώρα η «κόρη» ακούγονταν από το βάθος της γραμμής να καλεί σε βοήθεια τη μητέρα της.
Δυστυχώς η υπερήλικη ταράχτηκε τόσο πολύ, που όχι μόνο δεν πήρε τηλέφωνο την κόρη της να το διασταυρώσει, αλλά σε λίγα λεπτά έδινε τα 26.000 ευρώ που είχε στο σπίτι στον συνεργό του απατεώνα που είχε καταφθάσει έξω από το σπίτι.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα κρούσματα στην περιοχή της Λαμίας τις τελευταίες ημέρες είναι πάρα πολλά και δυστυχώς παρά τις συνεχείς ενημερώσεις από την αστυνομία, αλλά και τις αναρτήσεις και δημοσιοποιήσεις από τα τοπικά ΜΜΕ, υπάρχουν ηλικιωμένοι συμπολίτες μας που πέφτουν στην παγίδα των απατεώνων, που με κέντρο την Βουλγαρία «χτυπούν» σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ