Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Δ.Τ - ΣΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ Η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ 6ΜΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΝΩ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ.

Μετά από την αναστάτωση που δημιουργήθηκε για την
κατοικία στο Άνω Ζερβοχώρι που προορίζεται να κατεδαφιστεί, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ως Δημοτική Αρχή δεν ενημερωθήκαμε από την οικογένεια ότι πρόκειται η Κτηματική Υπηρεσία Ημαθίας μετά της 21-12-2016 να προχωρήσει στην κατεδάφιση της και να προβεί σε διοικητικές και
ποινικές κυρώσεις εις βάρος της οικογένειας που διαμένει εκεί. Το οικόπεδο αυτό παραχωρήθηκε το έτος 1992 από την Κτηματική Υπηρεσία Ημαθίας στον πρώην Δ. Ειρηνούπολης, με τον όρο να κατασκευαστεί πάρκο-παιδική χαρά. Επειδή δεν υλοποιήθηκε η πρόταση αυτή, εντός της χρονικής διάρκειας που ορίστηκε, η Κτηματική Υπηρεσία ξαναπήρε το οικόπεδο στην κυριότητα της. Το οικόπεδο αυτό, είναι έκταση του Δημοσίου και όχι του Δήμου Νάουσας, όπως πολλοί ισχυρίζονται. Εμείς ως Δημοτική Αρχή κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες (νόμιμες) με τους αρμόδιους φορείς, ώστε να υπάρξει μία θετική λύση στο πρόβλημα που έχει ανακύψει, παρότι είναι θέμα του Ελληνικού Δημοσίου. Σε κάθε περίπτωση, οι υπηρεσίες πρόνοιας του Δήμου είναι στη διάθεση της οικογένειας.

1 σχόλιο:

  1. Να απολυθούν όσοι αποφάσισαν την κατεδάφιση. Αν θέλουν να εφαρμόσουν τον νόμο, να μου πουν εμένα να τους δείξω 2 αυθαίρετα μέσα σε δάση της Ημαθίας, που τα έχουν εργοστασιάρχες - ιδιοκτήτες διαλογητηρίων. Μόλις γκρεμίσουν εκείνα, τότε να κάνουν τον μάγκα στον πολύτεκνο εκεί, στην Κτηματική Υπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ