Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Απάντηση Δημάρχου Βέροιας Κ Βοργιαζιδη σε δελτίο Τύπου του Ιωάννη Μεν. Παπαγιάννη της Δημοτικής Παράταξης «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ» Γιαννη Παπαγιάννη.

Λαβαμε και δημοσιευουμε καθως εχουμε υποχρεωση την Απάντηση που μας εσταλει απο το γραφειο τυπου του Δημαρχου Βεροιας στο Δελτιο τυπου του Γιαννη Παπαγιαννη που Δημοσιευσε το Σαιτ μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Προκαλεί έκπληξη το
δελτίο Τύπου του Ιωάννη Μεν. Παπαγιάννη Δειτε εδω το σχετικο δημοσιεμα http://ammosimathia.blogspot.gr/2017/01/blog-post_329.html της Δημοτικής Παράταξης «ΔΙΚΑΙΩΜΑ
ΓΙΑ ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ», με το οποίο ο κ. Παπαγιάννης Μεν. Ιωάννης, ο άφαντος από τα κοινά, κατηγορεί τη Δημοτική Αρχή. Σιωπά όταν πρέπει να κάνει προτάσεις στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά «φωνασκεί» εκδίδοντας δελτία τύπου και εκτοξεύοντας πολιτική λάσπη ή ασκώντας πολιτικές
καφενείου πίσω από ένα πληκτρολόγιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… Έχω να τονίσω όμως, ότι η επιστολή του, «Ανύπαρκτο το έργο της αιρετής διοίκησης και ανεπαρκείς οι εξηγήσεις της, στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας» είναι πολύ αποτυχημένη ως προς τον τίτλο αλλά και ως προς την ουσία.

Παραμύθι ή ανέκδοτο, δε ξέρουμε ποιο από τα δύο ταιριάζει περισσότερο στην υποτιθέμενη ανακοίνωσή σας. Δυστυχώς για εμάς, αντί να έχουμε μια δημιουργική αντιπολίτευση, έχουμε να κάνουμε με μεμονωμένο «πολιτικό τυχοδιώκτη» και με άνθρωπο που ξέρει καλά να ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα, κραυγάζοντας για να κρύψει την ανεπάρκειά του. Ο τόπος μας κ. Παπαγιάννη αλλάζει και αυτό, δε σας αρέσει. Η Βέροια εξελίσσεται συνεχώς. Μαζί με τους συμπολίτες μας σχεδιάζουμε, προγραμματίζουμε και υλοποιούμε δράσεις και έργα με μοναδικό στόχο ένα Δήμο εξωστρεφή και δημιουργικό. Όλοι οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας είναι παρόντες σε κάθε γωνιά του Δήμου, δίπλα στον πολίτη, με συνεχή παρουσία και έργο που σταθερά γίνεται ορατό σε όλους. Δεν μπορούν να σας παρακολουθήσουν, γιατί διατηρούν τον αυτοσεβασμό τους και λειτουργούν με αγάπη για τον τόπο τους, πολύ δουλειά, σεμνότητα και ειλικρίνεια, μακριά από τις δικές σας προβοκατόρικες λογικές και πρακτικές.

Δύναμη για εμάς, είναι όλοι οι δημότες μας και σε αυτούς είμαστε υπόλογοι. Με το να τους υποτιμάτε, εξαπολύοντας κορώνες, άνευ ουσίας και περιεχομένου, απλά επιβαρύνετε τη δική σας θέση, εκτός και αν με την άγνοια που σας διακρίνει, θεωρείτε ότι επιτελείτε έργο.

Με το πρόσφατο δημοσίευμά σας, καταγγέλλετε τη Δημοτική Αρχή για πράξεις «εκτροπής από τη νομιμότητα, ανυπαρξία, εμπάθεια, μεθοδεύσεις, αδιαφάνεια, αναποτελεσματικότητα, έλλειψη σχεδιασμού κλπ». Βαρείς χαρακτηρισμοί, που μας προβληματίζουν όλους, γιατί σήμερα σε μια ιδιαίτερη κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας αλλά και για το Δήμο μας οι δημότες του Δήμου μας περιμένουν να γίνονται αποδέκτες ενός νηφάλιου και εμπεριστατωμένου πολιτικού λόγου με απόψεις και προτάσεις για το μέλλον της πόλης και όχι ενός λόγου που βρίθει ανακριβειών και είναι αποτέλεσμα άγνοιας και σκόπιμης διαστρέβλωσης.

Σε κάθε περίπτωση όμως, υποδηλώνει μια ανεπαρκή αντιπολίτευση από τη μεριά σας που δεν έχει αντιληφθεί ότι έχει ένα σημαντικό έργο, παράλληλα με αυτό της Δημοτικής Αρχής. Χρειάζεται μόχθο, διάθεση για δουλειά και οπωσδήποτε άποψη και πρόγραμμα για την πόλη και όχι συνεχείς απουσίες από το κορυφαίο όργανο που είναι το Δημοτικό μας Συμβούλιο και στο οποίο έχετε ελάχιστες παρουσίες και προτάσεις.

Δυστυχώς για εσάς, ποτέ δεν καταφέρατε να ξεφύγετε από μικροπολιτικές.

Αντί λοιπόν να επιδίδεστε σε κυνήγι μαγισσών που δεν προσφέρει τίποτε, ας προσπαθήσουμε όλοι να ανακαλύψουμε την καλή πλευρά των πραγμάτων. Αντί να ψάχνουμε σκοτεινές δραστηριότητες, σε μια δημοτική περίοδο που είναι η διαφανέστερη όλων των εποχών στο Δήμο μας, ας δώσουμε, όσοι έχουμε, τις φωτεινές μας προτάσεις για το μέλλον της πόλης.

Η Δημοτική Αρχή ενημερώνει με ειλικρίνεια και σοβαρότητα κοιτάζοντας στα μάτια τον κάθε δημότη μας, για το τι ακριβώς συμβαίνει και δίνει τις απαιτούμενες λύσεις.
Όσο για το σύνολο των αιτημάτων σας, αυτά απαντώνται και θα απαντώνται πάντα με συνέπεια διότι η παρούσα δημοτική αρχή με διαφάνεια και συνέπεια διοικεί το δήμο μας.

Αντίθετα με εσάς που συνεχίζετε να μην απαντάτε στο τεθέν εδώ και πολλούς μήνες και κατ’ επανάληψη, ερώτημα περί της σχέσης σας με τον κ. Τσιπίδη ( Ερώτημα: 1.Ποιά η σχέση του με τον κ.Τσιπίδη Απόστολο και 2. Ποιες οι κοινές του δραστηριότητες με τον κ.Τσιπίδη Απόστολο) και ίσως σας ζορίζει το να απαντήσετε δημόσια.
Κύριε Παπαγιάννη
Σε αυτό το δημοσίευμά σας φαίνεται ξεκάθαρα ότι επιχειρείτε να καλύψετε την παντελή απουσία σας ή συνειδητά επιλέγεται να «δημοσιογραφείτε», ανακατεύοντας χώμα και νερό. Εμείς σας συμβουλεύουμε να μην ψεύδεστε με τόση ευκολία. Γιατί μαζί με το ψεύδος εκτίθεστε και εσείς!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ