Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Super League: Ο Ατρόμητος «καταδίκασε» την Βέροια.Στο 89΄ με το γκολ του Ντιγκινί, πηραν το τριποντο οι Περιστεριωτες.

«Θρίλερ» στην Βέροια με τον Ατρόμητο να παίρνει το «τρίποντο» στο 89΄ με το γκολ του Ντιγκινί, στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 22ης αγωνιστικής της Super league.
Ένα λεπτό πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης ο Ντιγκινί εκμεταλλεύτηκε την ασίστ
του Ούμπιδες και με το τέρμα που πέτυχε χάρισε στους Περιστεριώτες το τρίτο σερί «τρίποντο» από την ημέρα που ανέλαβε ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Η ομάδα της Ημαθίας έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή και μπορεί να πει κανείς ότι η  σημερινή ήττα έβαλε «ταφόπλακα» στις λιγοστές ελπίδες που υπήρχαν για την αποφυφή του υποβιβασμού.
Η Βέροια μπήκε πιο δυνατά στο ματς, σε αντίθεση με τους Περιστεριώτες που άρχισαν να βρίσκουν τα... πατήματά τους μετά το πρώτο 15λεπτο. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν τη μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο, πέρα από κάποια σουτ μέσα κι έξω από την περιοχή που δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Γκορμπούνοφ, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που μπορεί να μην έδειξαν πολλά πράγματα επιθετικά, ωστόσο, ήταν αυτοί που θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων το φοβερό σουτ του Φυτανίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λόπεθ, στην καλύτερη φάση των φιλοξενούμενων μέχρι τότε στο παιχνίδι.
Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις στην επανάληψη, με τη Βέροια να προσπαθεί περισσότερο για το γκολ και τον Ατρόμητο να ψάχνει την καλή αντεπίθεση. Τη βρήκε στο 89΄ και με τον Ντιγκινί πανηγύρισε μία ακόμη μεγάλη νίκη, με την οποία οι «κυανόλευκοι» αναπτέρωσ
αν τις ελπίδες τους για την 5η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ