Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Αντιπροσωπία του Εργατικού Κέντρου Νάουσας παρευρέθηκε σήμερα 24/3/2017 στη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του Νοσοκομείου Νάουσας

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΟΥΣΑΣ
24/03/2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αντιπροσωπία του Εργατικού Κέντρου Νάουσας παρευρέθηκε σήμερα 24/3/2017 στη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του Νοσοκομείου και πρότεινε, με βάση το αίτημα τους να λειτουργήσει πλήρως το Νοσοκομείο μας: Α. Να επισκεφθούν όλους τους φορείς της περιοχής με
στόχο την οργάνωση συλλαλητηρίου. Β. Όλοι οι φορείς της περιοχής να ζητήσουν συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό και να απαιτήσουν δέσμευση για την πλήρη λειτουργία - στελέχωση και εξοπλισμό του Νοσοκομείου.
Τα οξυμένα προβλήματα στις μονάδες υγείας δε λύνονται με δημόσιες σχέσεις και ανέξοδες υποσχέσεις (Γεωργιάδης – Κουρουπλής κλπ), ούτε με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και προσωπικού.
Οι αρνητικές εξελίξεις στο Νοσοκομείο Νάουσας δεν έπεσαν από τον ουρανό, αποτελούν στόχο όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων αλλά και της σημερινής ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και έχουν άμεση σχέση με την υποχρηματοδότηση των μονάδων υγείας.
Σταθερός - μόνιμος στόχος πάλης του Εργατικού Κέντρου Νάουσας αποτελεί η αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία χωρίς εξαιρέσεις.
Διεκδικούμε να λειτουργήσουν οι 8 βασικές κλινικές του Νοσοκομείου Νάουσας, όπως υπήρχαν πριν τις συγχωνεύσεις.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ