Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα τις Ανθισμένες Ροδακινιές της περιόδου του Μαρτίου διοργανώνει ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Ομάδα Βέροιας «ΑΝΤΙΘΕΣΙΣ»,ενόψει του 2ου Φεστιβάλ Ροδάκινου

Φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα τις Ανθισμένες Ροδακινιές της περιόδου του Μαρτίου διοργανώνει ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Ομάδα Βέροιας «ΑΝΤΙΘΕΣΙΣ»,βενόψει του 2ου Φεστιβάλ Ροδάκινου.
Σύμφωνα με το σχετικό ενημερωτικό του διαγωνισμού, αυτές τις μέρες συμβαίνει ένα
φαινόμενο μοναδικό στην ελληνική ύπαιθρο, εφάμιλλο των ανθισμένων κερασιών της Ιαπωνίας. Για ένα διάστημα δέκα και πλέον ημερών, από τα μέσα μέχρι τα τέλη Μαρτίου, ο εύφορος κάμπος της Ημαθίας μεταμορφώνεται από τις χιλιάδες ανθισμένες ροδακινιές σε μια απέραντη ροζ θάλασσα.
Η ροδακινιά, στις παραδόσεις της Ανατολής, θεωρείται "το Δέντρο της Ζωής του Επίγειου Παραδείσου" που παρέχει στους ανθρώπους ζωή και χαρά. Τα άνθη της ροδακινιάς, συμβολίζουν την άνοιξη, την αναγέννηση και ως συνέπεια τη γονιμότητα, ενώ έχουν αποτελέσει πηγή έμπνευσης μεγάλων ζωγράφων, όπως ο Van Gogh. 

Σκοπός του διαγωνισμού
Σκοπός του φωτογραφικού διαγωνισμού είναι ο φακός του κάθε διαγωνιζόμενου να αποτυπώσει τη στιγμή που οι ανθισμένες ροδακινιές έχουν την τιμητική τους. Αυτήν την ευφορία που δημιουργείται στην ψυχή μας από το εντυπωσιακό θέαμα, θέλουμε να μοιραστούμε με όλη την Ελλάδα, μέσα από τις εικόνες σας! 

Πάρτε μέρος
Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι λάτρεις της φωτογραφίας (ερασιτέχνες και επαγγελματίες) ανεξαρτήτως ηλικίας. Τα απαραίτητα εφόδια είναι μία φωτογραφική μηχανή και πολλή φαντασία!
Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με τρεις ασπρόμαυρες ή έγχρωμες φωτογραφίες στη διεύθυνσηtoverias@gmail.com από τις 24 Μαρτίου ως τις 23 Απριλίου. Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι σε μορφή jpg (with exif data απαραιτήτως) και το αρχείο να φέρει το επίθετο του διαγωνιζόμενου και διαδοχική αρίθμηση 1, 2, 3.  (π.χ Γιώργος Ιωάννου_1, Γιώργος Ιωάννου_2, Γιώργος Ιωάννου_3.) To email που θα στείλετε θα πρέπει να έχει θέμα «Διαγωνισμός φωτογραφίας».

Βραβεία & Διακρίσεις
1ο βραβείο: 400 ευρώ
2ο βραβείο: 200 ευρώ
3ο βραβείο: 100 ευρώ
Θα απονεμηθούν επιπλέον τιμητικές διακρίσεις. Οι βραβευμένες φωτογραφίες καθώς και αυτές που θα διακριθούν, θα εκτυπωθούν και θα παρουσιαστούν σε ειδική τελετή απονομής και έκθεση κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ Ροδάκινου.
Για περισσότερες πληροφορίες:
facebook.com/veriatourismclub
www.facebook.com/groups/antith3sis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ