Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Απέργουν και σήμερα οι συμβολαιογράφοι, ημέρα πλειστηριασμών.Σε ετοιμοτητα δηλωνουν τα κινηματα κατα των πλειστηριασμων σε Αθηνα-Θεσσαλονικη και αλλες μεγαλες πολεις.

Η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισε ότι ούτε σήμερα Τετάρτη, 1η Mαρτίου 2017 θα διεξαχθούν πανελλαδικά πλειστηριασμοί.
Ειδικότερα, η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωσή της, αποφάσισε την αποχή των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών κατοικίας με επισπεύδοντες τις τράπεζες, το ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τους ΟΤΑ, όσον αφορά την κατοικία του οφειλέτη-φυσικού προσώπου.
Κατ' εξαίρεση, θα διεξάγονται πλειστηριασμοί κατόπιν χορηγηθησομένης αδείας εκ των Συλλόγων ή της συντονιστικής επιτροπής των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, σύμφωνα με τις αποφάσεις της συντονιστικής επιτροπής.
Ακόμη, η συντονιστική επιτροπή επαναλαμβάνει ότι «αδικαιολόγητα στοχοποιείται ο Έλληνας συμβολαιογράφος κατά τη διεξαγωγή εκείνων των πλειστηριασμών που καμία σχέση δεν έχουν με πλειστηριασμό της πρώτης και μοναδικής κατοικίας των συμπολιτών μας».
Σε ετοιμοτητα να παρεμβουν και να ματαιωσουν την διεξαγωγη πλειστηριασμων για αλλη μια τεταρτη δηλωνουντα κινηματα κατα τωνπλειστηριασμων σε Αθηνα-Θεσσαλονικη και αλλες μεγαλες πολεις καλωντας τον κοσμο να συμμετεχει στα ειρηνοδικεια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ